Suflete-Umbră. Jurnalele Vampirilor. Întoarcerea. Vol.2

Suflete-Umbră. Jurnalele Vampirilor. Întoarcerea. Vol.2

Preț de Listă: 310,00 MDL (77,50 RON)

Preț: 155,00 MDL (38,75 RON)

Economisești: 155,00 MDL (38,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapânire pe Fell’s Church si acum distrug orasul.

Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine. Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapânilor lor supranaturali.

Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Şi totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?

Despre Autor

L.J. Smith - este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii – The Forbidden Game, Dark Visions şi The Secret Circle (apărut şi în limba română sub titlul Cercul Secret, la imprintul editurii Corint Junior – CorinTeens) –, trei serii – The Vampire Diaries, Night World şi The Night of the Solstice – şi numeroase povestiri.

Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction, fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită – fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere).

Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi în lumină.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 640
Editura: Leda
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-102-354-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri