Suflete Regăsite

Suflete Regăsite
59,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Myrtle Lewis era casatorita de multi ani cu Austin si impreuna aveau 2 fiice: Beth si Gillian (botezata dupa numele tatalui ei – Austin i-a oferit lui Myrtle "luxul" de a-i da fetei orice nume doreste; casatorita cu Geoff, mama lui Molly) in mod bizar, de neinteles, dar totusi natural, firesc, Myrtle se trezeste dimineata sotie, iar putin mai tarziu avea sa devina vaduva.

Austin se afla in autobuzul 53 si se indrepta catre locul de munca atunci cand a inceput sa se simta rau, sa faca o hemoragie. Ulterior, avea sa isi gaseasca sfarsitul in drum spre spital. Cel care a fost langa el, era Gianni, care l-a insotit pana la spital si s-a dat drept prietenul lui.

Austin era un tata autoritar, strangator din punct de vedere financiar, meticulos, obsedat de curatenie. Trasaturile au fost preluate de Gillian (culmea), trasaturi care ii invadeaza viata si o fac sa isi indeparteze treptat dar sigur, sotul.

De ce culmea? Dupa moartea tatalui ei – Austin, pune mana intamplator pe portofelul si serviata lui. Gaseste legitimatia de donator de sange a tatalui ei si isi da seama ca atat Austin cat si Myrtle aveau grupa 0, ori ea avea grupa A.

Acum avea sa afle ca tatal ei adevarat era un agent de politie pe nume Julian, care era casatorit si avea doua fiice atunci cand acesta a cucerit-o pe Myrtle si a lasat-o insarcinata. Gillian ii face un scandal monstruos lui Myrtle, iar aceasta din urma reuseste sa ii trimita lui Gillian prin intermediul nepoatei sale Molly, jurnalul ei din tinerete.

Gillian avea sa afle ca singura care a dorit-o a fost mama ei, Myrtle pentru ca Julian nu si-a asumat raspunderea. Cel care s-a oferit imediat sa o ia de sotie pe Myrtle a fost Austin – lucru care s-a si intamplat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-210-026-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri