Sucuri, Smoothies și alte Băuturi Delicioase

Mai multe poze

Sucuri, Smoothies și alte Băuturi Delicioase
326,00 MDL (65,53 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteți prepara acasă.

În prima parte a cărții se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi prețioase privind achiziționarea corectă a tuturor ustensilelor. Se oferă detalii privind fructele, legumele și alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolată – pentru adevăratele momente de relaxare și răsfăț) care intră în componența amestecurilor pe care le veți pregăti.

Accentul se pune  pe beneficiile pe care le au acestea pentru sănătate și felul în care ar trebui să le combinați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Rețetele propriu-zise, grupate în partea a doua a cărții, sunt accesibile, simplu și rapid de preparat.

Cartea este foarte practic organizată, pentru a putea găsi imediat rețetele care v-ar putea fi de folos, de pildă dacă dați o petrecere și aveți de gând să vă surprindeți plăcut invitații sau dacă celor mici li se face sete și vreți să le oferiți pe loc un smoothie sănătos și răcoritor, în locul sucurilor carbogazoase din comerț, atât de nocive pentru sănătate.

Iar ilustrațiile excelente vă vor îmbia să încercați, rând pe rând, toate rețetele!

Autoarea Suzannah Olivier, jurnalista si nutritionista, a scris multe lucrari pe teme de nutritie si sanatate, unele dintre ele ajungand bestselleruri. Amintim aici The Breast Cancer Prevention and Recovery Diet, Detox Manual, Fresh and Raw: Eat Your Way to Health and Vitality, What Should I Feed My Baby?, Food Medicine.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-140-3
Dimensiuni: 22,8 x 29,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri