Sub Semnul Blestemului

Sub Semnul Blestemului
156,00 MDL (39,19 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Jacaranda Vines, una dintre cele mai mari corporatii din Australia, ajunge intr-un moment de mare cumpana. Dupa moartea capului familiei, unsprezece mostenitori dezbinati incearca sa ia o decizie privind soarta companiei, majoritatea lor inclinand spre solutia vanzarii. Cea mai inversunata oponenta a acestei optiuni se dovedeste decana de varsta, nanogenara Cordelia, care se ambitioneaza sa nu instraineze afacerea stramoseasca, incercand s-o convinga pe nepoata sa, Sophie, sa preia conducerea firmei. Insa un vechi blesem tiganesc pare sa urmareasca familia, pe parcursul mai multor generatii, ducand la dezbinarea ei.

Acelasi blestem ca s-a abatut asupra mai vechilor povesti de dragoste ramase neimplinite pentru Rose si Cordelia, pare sa fie afectat si recenta mare iubire dintre Sophie si Jay Tunner, intrerupta in mod inexplicabil.

Numai ca, batrana Cordelia detine un secret in masura sa detensioneza situatia de criza psihologica a familiei, secret a carui dezvaluire nu depinde numai de ea...

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 391
Editura: Orizonturi
Apariția: 2005
ISBN: 978-973-85918-3-x
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri