Sub Dom (2 Volume)

Sub Dom (2 Volume)
372,00 MDL (87,09 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta carte face parte din colectia Suspans a editurii Nemira.

Intr-o zi ca oricare alta, oraselul Chester’s Mill din Maine se trezeste rupt de lume, de care il desparte o forta imateriala si invizibila. Nimeni nu stie ce este, de unde vine si cand se va disipa. Domul e fatal pentru fiintele umane si obiecte neinsufletiete.

Dale Barbara e veteran de razboi si, mai nou, bucatar. Face echipa cu proprietara ziarului local, cu o asistenta medicala si cu trei copii curajosi. Adversarul lor este un politician fara scrupule, Big Jim Rennie, care ar face orice pentru putere, a lui si a fiului sau. Dar marele lor dusman se dovedeste a fi Domul... Iar timpul nu e doar scurt, ci si inselator.

„Camerele de televiziune inregistreaza totul. Ii observa pe oraseni si vizitatori cum isi apasa palmele fata in fata, cu peretele invizibil intre ele; ii vad cum incearca sa se sarute; examineaza barbati si femei care plang privindu-se in ochi; ii remarca pe cei care lesina, atat sub Dom, cat si afara, si pe cei care cad in genunchi si se roaga fata-n fata, cu mainile impreunate; il imortalizeaza pe omul de afara, care incepe sa bata cu pumnii in ceea ce-l tine despartit de sotia lui insarcinata, pana cand pielea-i cedeaza si sangele se depune in aer.“ Stephen King, Sub Dom

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 1128
Editura: Nemira
Apariția: 2013
ISBN: 15557
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 1.1280

Pareri