Stres, emotii, depresie, cancer (LIVRARE: 7 ZILE)

Stres, emotii, depresie, cancer (LIVRARE: 7 ZILE)
331,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Daca ati afla ca felul in care ganditi, vorbiti sau va comportati, influenteaza functionarea fiecarei celule din organismul nostru, ati fi dispusi sa faceti o schimbare? Frica, ura, mania, invidia, rautatea sunt doar cateva dintre starile care ne scad imunitatea. Daca ati sti ca genele ”rele” pe care le mostenim devin active doar din cauza stilului nostru de viata, ati fi interesati sa va reconfigurati obiceiurile? Orice boala are o cauzalitate multifactoriala. In afara de cauzele biologice care includ factorii genetici, infectiosi si toxici, exista si cauze psihologice reprezentate de ganduri si emotii negative, stres sau depresie, strans legate de profilul nostru psihologic si de felul in care percepem realitatea. Sanatatea este mai mult decat credem, vedem sau simtim. Ea este dovada incontestabila a armoniei dintre noi si Univers.
Trebuie sa stim ca omul este in egala masura minte, suflet, spirit, energie, iar complexitatea acestei creatii ne obliga sa judecam atat starea de sanatate, cat si starea de boala in aceasta cheie. Iata motivul pentru care este necesara o adordare holistica. (Lucia Bubulac)

Doctorita Lucia Bubulac vine cu o carte foarte necesara despre boala neoplazica intr‑un moment in care aceasta suferinta pune inca mari probleme de ordin terapeutic, situandu‑se pe locul doi ca frecventa, dupa bolile cardiovasculare. Intentia autoarei este deosebit de meritorie pentru ca are in vedere complexitatea structurala functionala a fiintei umane, analizata in contextul existentei actuale, la fel de complex si de complicat din toate unghiurile de vedere – spiritual, psihologic, cultural, economic si social. Accentul pus pe latura psihologica a fiintarii noastre mi se pare esential in cartea colegei noastre. Abordarea holistica, pluridimensionala a cauzelor studiate, vizand mintea, corpul fizic, sufletul si spiritul – confera lucrarii o indiscutabila valoare. (Prof. dr. Dumitru-Constantin Dulcan)

O carte despre cancer este mai mult decat binevenita, mai ales daca ea scoate in evidenta anumiti factori de risc, cum ar fi stresul psihic, emotiile negative, anxietatea si depresia, care sunt mai subtili decat alimentatia necorespunzatoare, fumatul, consumul exagerat de alcool si sedentarismul. Boala canceroasa are, de fapt, o patogenie imuno‑genetica, care poate fi influentata de foarte multi factori interni si externi, printre care un rol deosebit il au factorii psihici, care pot actiona atat asupra mecanismelor imunitare, cat si asupra mecanismelor genetice.
De aceea, va recomand sa cititi cartea dr. Lucia Bubulac, care arata ca problema cancerului este o problema foarte complicata, din care nu trebuie exclus creierul uman, care a ajuns sa fie cel mai solicitat organ al omului contemporan, cu tot felul de stresuri si de emotii negative. (Prof. dr. Adrian Restian)

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Pagini: 336
Apariția: 2021
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri