Strategia Oceanului Albastru (LIVRARE: 7 ZILE)

Strategia Oceanului Albastru (LIVRARE: 7 ZILE)
259,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Strategia oceanului albastru argumentează că o concurență pe viață și pe moarte nu duce decât la un ocean roșu însângerat, în care rivalii se luptă pentru un profit în scădere. Bazat pe o analiză a 150 de mișcări strategice (acoperind peste 100 de ani și 30 de ramuri industriale), autorii demonstrează că succesul durabil vine nu din înfruntarea concurenților, ci din crearea de „oceane albastre" – noi spații de piață nevalorificate, pregătite pentru creștere. 

Strategia oceanului albastru prezintă o abordare sistematică prin care concurența devine irelevantă și schițează principiile și instrumentele pe care orice organizație le poate utiliza pentru a crea și a capta propriile oceane albastre.

Această ediție revizuită și adăugită include: 

- O nouă prefață a autorilor: „Ajutor! Oceanul meu se înroșește“ 
- Informații la zi pentru toate cazurile și exemplele din carte 
- Două capitole noi și un al treilea capitol extins – aliniere, reînnoire și capcane ale oceanului roșu – care răspund la cele mai presante întrebări puse de cititori în ultimii zece ani. 

O lucrare de referință care desființează gândirea strategică tradițională despre strategie, acest bestseller deschide o cale nouă și îndrăzneață către cucerirea viitorului. Considerați-l ghidul vostru în crearea de spații de piață necontestate, în care concurența devine irelevantă. 

Bestseller internațional, acum cu o nouă prefață, noi capitole și studii de caz actualizate 

Bestseller pe cinci continente

Peste 3,5 milioane de exemplare vândute în întreaga lume 

Tradusă în 43 de limbi 

Bestseller în topurile revistelor Wall Street Journal, Businessweek și  Fast Company

 

W. Chan Kim și Renée Mauborgne sunt directori ai Institutului INSEAD pentru Strategia oceanului albastru. 

Pentru a afla mai multe despre puterea Strategiei oceanului albastru, vizitați blueoceanstrategy.com. Acolo veți găsi toate resursele de care aveți nevoie – de la idei practice și situații concrete din mediul guvernamental și privat, la materiale didactice, aplicații pentru telefoanele mobile, actualizări în timp real, sfaturi și instrumente care vă ajută să faceți o călătorie de succes în oceanul albastru.

„W. Chan Kim şi Renée Mauborgne demonstrează cum poate fi aplicată Strategia oceanului albastru şi propun tactici bazate pe inovaţie disruptivă, în special în industrii consacrate, cu o tradiţie în spate. Cei care au folosit cu succes această strategie au reuşit să transforme din temelii astfel de industrii şi să răstoarne regulile de bază care ghidau activitatea jucătorilor din piaţă. Recomandăm această carte tuturor strategilor, investitorilor şi antreprenorilor, dar mai ales acelora care se confruntă cu o competiţie acerbă în activitatea lor.” -- Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România

 

Despre Autor


 

W. Chan Kim este profesor de strategie și management internațional la Catedra Bruce D. Henderson din cadrul Boston Consulting Group, Institutul INSEAD, Franța.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 376
Brand: Publica
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-722-167-1
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri