Strania Energie a Gândirii

Mai multe poze

Strania Energie a Gândirii
227,00 MDL (45,63 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O carte pasionanta despre energiile nebanuite din interiorul nostru
 
Se spune ca intregul univers a fost creat prin puterea gindului si ca din cele mai vechi timpuri fiinte avansate spiritual, care stiau sa stapineasca aceasta forta, au venit pe Pamint pentru a ajuta omenirea sa evolueze. In jurul nostru, totul functioneaza pe baza de energie, iar in lipsa acesteia nu ar exista progres.
 
Energia generata de gindire este utilizata in toate domeniile si poate fi activata de fiecare dintre noi. Ilustrindu-si expunerile cu numeroase exemple si fotografii, Florin Gheorghita ne ajuta prin aceasta carte sa facem un prim pas spre descoperirea uimitoarelor fenomene produse de energiile-gind.
 
Din cuprins:

Cit de reala este „realitatea”? • La inceput a fost Gindirea • Biorezonanta, psihosomatica si autovindecare prin gindire • Manifestari ale „puterii interioare” • Ectoplasmia: un fenomen foarte natural • Enigma dematerializarilor • Cerurile Monadelor

Recenzii

”Cercetatorul iesean aduce dovezi ale manifestarii puterii interioare, incearca sa dezlege enigma dematerializarilor si ofera tehnici de autovindecare prin gindire. Mesajul autorului este ca gindul este un instrument foarte puternic in crearea realitatii si a vietii noastre.” -- Maura Anghel, 6 februarie 2014, in Evenimentul

Despre Autor

Florin Gheorghita a publicat mai multe volume ce se ocupa de explicarea unor aspecte ale realitatii inconjuratoare aflate la limita cunoasterii umane si care s-au bucurat de un mare succes in rindul cititorilor.

La Editura Polirom a mai publicat: Lumi invizibile (1996), OZN eterice (1997), Fenomenul Valentina (1998), Incursiuni in alte lumi (1999), Seniorii cosmosului (2001), Karma si taina reincarnarii (2004), Dezvaluiri din invizibil (2008) si Marile taine ale omenirii (2013).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-973-46-4293-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri