Stingerea. Vampirii din Morganville. Vol. 7

Stingerea. Vampirii din Morganville. Vol. 7
195,00 MDL (43,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bun venit in Morganville, orasul din care nu mai vrei sa pleci. Si chiar daca ai vrea… ei bine, nu poti.

Maleficul Bishop nu mai stapaneste peste orasul Morganville. Ca urmare, vampirii localnici au facut concesii importante populatiei umane. Cu nou-regasitele lor libertati, Claire Danvers si prietenii ei aproape ca incep sa se simta in largul lor…

Claire chiar poate sa se concentreze asupra studiilor, iar prietena ei, Eve, este primita in compania teatrala locala.

Numai ca, atunci cand una dintre colegele ei de scena dispare, dupa ce incepuse sa lucreze la un documentar de scurt-metraj, Eve se gandeste la ce-i mai rau. Claire si Eve descopera curand ca proiectul acestui film, al carui subiect il reprezinta chiar vampirii, este mai amplu si mai primejdios decat ar fi banuit cineva.

 

Despre Autoare

 

Rachel Caine - pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse.

 

Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte).


Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 384
Editura: Leda
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-102-430-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri