Științele educației. Dicționar Enciclopedic. Vol. II

Eugen Noveanu, Dan Potolea

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Realizata prin colaborarea cadrelor didactice si a cercetatorilor din principalele centre universitare din Romania, lucrarea ofera o imagine a nivelului atins de gandirea pedagogica, practica educationala si cercetarea stiintifica la inceputul celui de al treilea mileniu pe plan international, propunandu-si, in acest fel, sa reprezinte prima sursa de informare a tuturor... celor angrenati in larga extensie a evantaiului educational: educatori, cercetatori, manageri, decidenti.

In acest scop, Dictionarul ofera atat articole de sinteza a stadiului actual al cunoasterii in domeniul stiintelor educatiei, cat si teorii, strategii si instrumente necesare proiectarii si desfasurarii unui proces educational in viziune moderna. In acelasi timp, Dictionarul poate oferi factorilor de decizie din invatamant elementele primare ale unui cadru conceptual si metodologic necesar orientarii in fundamentarea deciziilor de politica educationala si capabil sa sustina, in diferite moduri, clarificarile conceptuale ale ariei problematice conexe reformei scolii romanesti.

In ansamblul sau, Dictionarul poate constitui o lucrare referentiala pentru specialistii care se ocupa de formarea si dezvoltarea competentelor profesionale ale cadrelor didactice, jalonand directiile spre care se indreapta educatia in societatea cunoasterii. Dictionarul Stiintele Educatiei este o incursiune in tainele procesului de educatie, o lucrare care releva caracterul stiintific al procesului educativ.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 1295
Apariția: Noiembrie 2008
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 17 x 24 cm
ISBN: 978-973-649-395-9