Ştiinţa de a Deveni Bogat. Structura Mentală pentru o Viaţă Plină de Bunăstare

Ştiinţa de a Deveni Bogat. Structura Mentală pentru o Viaţă Plină de Bunăstare
147,00 MDL (32,96 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Wallace D. Wattles nu va explica ce si cum functioneaza. El doar spune sa va insusiti mesajul cartii si asta va va schimba total viata.“, Rhonda Byrne, autorul bestsellerului The Secret

Esecul nu este un atribut al Universului. Dreptul omului la viata inseamna libertatea de a folosi fara restrictii toate lucrurile care ii sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentala, fizica si spirituala completa. Scopul naturii este progresul si dezvoltarea vietii, de aceea ne sunt puse la dispozitie toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne valorifica potentialul.

Wallace D. Wattles sintetizeaza in aceasta carte ideile ce dau substanta gandirii occidentale. Caracter pragmatic, autorul reuseste sa surprinda o suma de principii care aplicate se articuleaza intr-un mod autentic de a actiona ce garanteaza succesul in orice domeniu. A fi bogat nu depinde de mediul in care traiesti, ci este rezultatul unui anumit mod de a actiona. Descopera-l, iar la sfarsitul lecturii vei fi mai bogat.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Cartea va prezinta conceptele-cheie necesare acestui drum: cele trei strategii utile instituirii responsabilizarii in organizatie, cele trei etape ale procesului de aplicare a responsabilizarii si cadrul punerii in practica a acesteia. Autorii, specialisti renumiti ai managementului contemporan, considera ca responsabilizarea este cruciala pentru companiile care vor sa fie competitive in lumea afacerilor de maine.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 5948486006565
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri