Spiritul Familiei

Spiritul Familiei
153,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

În noul său roman, Tony Parsons abordează una dintre marile dileme ale vieţii moderne - a avea sau a nu avea copii ­ prin prisma întâmplărilor trăite de trei surori. Cat, cea mai mare dintre ele, în copilărie o adevărată mamă-surogat pentru surorile mai mici, nu-şi doreşte acum decât libertatea; Jessica transformă dorinţa de a avea un copil într-o adevărată obsesie care îi acaparează viaţa.

Megan se trezeşte însărcinată după o aventură de o noapte cu un macho australian, cu care nu are nimic în comun. Trei cupluri. Două sarcini. Un roman. Tony Parsons nu-şi dezminte nici de această dată sensibilitatea şi umorul cu care şi-a obişnuit cititorii, reuşind să exploreze emoţiile şi reacţiile unor cupluri aflate în faţa unei experienţe revelatoare ­ aceea de a deveni părinte.

Despre Autor

Tony Parsons s-a născut în 1955 în Essex. Deşi la vârsta de şaptesprezece ani scrisese deja un roman, a lucrat la distileria Gordon din Londra până în vara lui 1976, când s-a angajat la NME (New Musical Express) ca jurnalist specializat în muzica punk, ceea ce l-a îndemnat să pornească în turnee cu trupe precum The Sex Pistols.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2006
ISBN: 9789731030586
Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri