Sperietorul

Sperietorul
101,00 MDL (23,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intr-o noapte furtunoasa, o sperietoare zdrentaroasa statea in vant si ploaie fara sa-i pese... pana cand, un fulger o trasni fix in capatana ei de ridiche. Sperietoarea clipi surprinsa si prinse viata...

Asa incepe povestea Sperietorului, un tip politicos, cu minte putina si idei mari. El il intalneste pe un baiat, Jack, care-i va deveni servitor credincios. Parasindu-si obisnuitele insarcinari de zburatacire a pasarilor, Sperietorul porneste spre Spring Valley, alaturi de servitorul sau.

Pe drum, se vor distra de zor, si vor fi foarte atenti sa evite ticaloasa familie Buffaloni. In vreme ce vajnicul Sperietor se va arunca mereu in calea primejdiei, lui Jack ii revine sarcina sa-l tot salveze.

Talentul lui Philipp Pullman de a nu se feri de complexitate atunci cand scrie simplu si copilaresc este remarcabil. Calatoria incantatoare a unei sperietori aduse la viata, dornica sa cunoasca lumea si pe sine ii poarta pe cititori prin peisaje de basm si continua cu aceeasi minunata incredere pana la final. O poveste care isi respecta cititorii de varste fragede si le ofera o adevarata aventura mustind de umor, fantezie, farmec si daruire.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 218
Editura: Rao
Apariția: Mai 2012
ISBN: 978-606-609-213-5
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri