Spațiu Interactiv pentru Nucleu: Dialoguri, Interviuri

Spațiu Interactiv pentru Nucleu: Dialoguri, Interviuri
165,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Dialogurile volumului constituie finalmente prin diversitatea lor tematico-ideatică şi prin profunzimea tratării problemelor abordate în diferite chei, printr-o prismă etico-civică şi estetică relevantă, o contribuţie eseistică importantă a scriitoarei Galina Furdui, care a demonstrat capacităţi extraordinare de a antrena în acest spectacol 'magnific ca mărime/volum şi polifonic ca registru sub toate aspectele: literar-artistic, cultural, socioeconomic, ecologic, istoric, critic, dramatic şi spiritual.

Volumul s-a cristalizat pe încetul, dar cu siguranţă în jurul ideii de cultură şi de Om, de responsabilitate şi demnitate din orice perspectivă. Optica autoarei este una cuprinzătoare şi novatoare în sensul că nu trece pe lângă lucrurile dureroase şi care cer o soluţionare de neamânat, nu rămâne indiferentă nici faţă de „tăcerile" altora şi ale societăţii. Este binevoitoare şi înţelegătoare, dar şi o iscusită provocatoare de dezbateri şi discuţii.

De aceea dialogurile Domniei Sale au întotdeauna ceva rar şi temerar, ceva strălucitor şi îmbietor, răvăşitor şi înaintemergător, sunt pline de farmec şi de fiori, dacă nu problematice şi ludice, arcadice şi polemice, imnice şi rapsodice. -- Tudor Palladi

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 768
Editura: Pontos
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-51-505-4
Dimensiuni: 14,7 x 20,8 cm
Greutatea: 1.1000

Pareri