Soţul

Soţul
153,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ce-ai fi in stare sa faci pentru dragoste? Sa mori? Sa ucizi ? Sotia ta este in mainile noastre. O poti recupera in schimbul a doua milioane de dolari, bani gheata. Gradinarul Mitchell Rafferty crede ca este o gluma proasta. Tocmai planta balsamine in curtea unui client, cand ii suna telefonul mobil. Iata-l acum intr-o suburbie cat se poate de banala, intr-o zi insorita de vara, purtand o conversatie telefonica desprinsa parca din cel mai negru cosmar al sau. Oricine ar fi interlocutorul sau, vorbeste foarte serios.

A rapit-o pe sotia lui Mitch si a stabilit pretul rascumpararii. Nu il intereseaza ca firma de amenajari peisagistice detinuta de Mitch are numai doi angajati si niciun fel de posibilitate de a strange suma respectiva. Este sigur ca Mitch va gasi o solutie. Daca isi iubeste suficient de mult sotia... Mitch o iubeste suficient de mult. O iubeste mai presus de propria viata. Are la dispozitie saizeci de ore ca sa o dovedeasca. Intre timp trebuie sa faca rost de cele doua milioane.

Ar da insa si mai mult. Ar da orice. Un thriller tulburator, care te va tine cu sufletul la gura pe parcursul fiecarei conspiratii, fiecarei intorsaturi de situatie, fiecarei revelatii, lasandu-te in cele din urma eminamente schimbat. Este, in definitiv, un roman de Dean Koontz. Nicio alta experienta nu se compara cu o asemenea lectura.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Rao
Apariția: August 2011
ISBN: 978-606-609-189-3
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri