Soţia Sultanului

Mai multe poze

Soţia Sultanului
99,00 MDL (19,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

1677. În Maroc, la curtea sultanului Moulay Ismail, moartea pândește la fiecare pas. Sclavi europeni, capturați de corsari pe țărmurile Angliei și Spaniei, ajută la ridicarea unui palat nemaivăzut, care să rivalizeze cu Versailles-ul Regelui Soare.

Alys Swann este și ea prizonieră, însă destinul ei o aduce în haremul din Meknes, capitala țării. Trebuie să se convertească la Islam, să se mărite cu sultanul și să-i dăruiască fii.

Sau să moară. Nus-Nus, scribul sultanului și păstrătorul Cărții împreunărilor regale, este însărcinat să o convingă pe Alys să-și renege credința și să-și accepte soarta. Amândoi prizonieri într-o lume plină de intrigi, ei descoperă împreună puterea iubirii și a speranței. O impresionantă poveste de dragoste și prietenie, într-o țară plină de exotism.

 

Jane Johnson este directoarea secției de ficțiune/ fantasy a editurii Harper Collins. Timp de mai mulți ani, a fost editorul cărților lui J.R.R. Tolkien și este autoarea Ghidului vizual oficial al trilogiei cinematografice Stăpânul Inelelor, regizată de Peter Jackson.

Jane Johnson a scris romane pentru adulți, sub pseudonimele Gabriel King și Jude Fisher. Seria despreTărâmul ascuns este prima pe care o scrie pentru copii. În prezent, își împarte timpul între Londra, Cornwall și Maroc, împreună cu soțul ei și pisica lor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-234-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri