Сom.ert. Avantajele Vânzării în Reţea. Ediția a III-a, revizuită

Сom.ert. Avantajele Vânzării în Reţea. Ediția a III-a, revizuită

Preț de Listă: 166,00 MDL

Preț: 83,00 MDL

Economisești: 83,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Este adevărat — cumpărătorii lasă din ce în ce mai mulţi bani în magazine, iar reducerile de preţuri nu fac decât să încurajeze aceste cheltuieli, fie că este vorba de magazinele obişnuite, de supermarketuri sau de marile lanţuri angro. Bill Quain atrage atenţia că aceste reduceri de preţ nu reprezintă decât o strategie de marketing printre altele (şi descrie zece asemenea strategii), menită să sporească profiturile comercianţilor. Dar dumneavoastră ce primiţi în schimb?

Autorul, expert în probleme de marketing, vă provoacă să cumpăraţi mai inteligent, nu mai ieftin, explicându-vă, bineînţeles, cum puteţi face acest lucru. Un cumpărător inteligent este acela care practică prod-consumul — adică îşi sporeşte veniturile în timp ce cumpără diverse produse. Nu este nimic neobişnuit în asta!

V-aţi gândit vreodată că a cumpăra poate însemna o afacere, şi nu pur şi simplu consum, adică o micşorare a veniturilor familiei? Aţi vrea să ştiţi cum puteţi face acest lucru? Cuvântul-cheie este reţeaua de vânzări, fie ele directe, prin recomandare sau prin internet. 

Citiţi această carte şi veţi învăţa cum să aduceţi bani la bugetul dumneavoastră în timp ce cumpăraţi. E chiar mai simplu decât v-aţi imaginat. Schimbaţi-vă mentalitatea de cumpărător într-una de prod-consumator şi vă veţi schimba situaţia financiară.

 

Despre Autor


 

Dr. Bill Quain, profesor de management la Florida International University, a þinut cursuri la University of Nevada, University of Central Florida şi University of New Orleans.

Autor prolific, a publicat şapte cărþi despre afaceri, marketing şi dezvoltare personală, printre careReclaiming the American Dream (Regăsirea visului american), 10 reguli de încălcat, 10 reguli de urmat (Curtea Veche Publishing, 2002) şi Câştigă timpul de partea ta (Curtea Veche Publishing, 2007).

Este absolvent al Cornell University, Florida International University şi University of New Orleans. Şi-a dat doctoratul în administrare educaþională.
Înainte de a se dedica unei cariere universitare, Bill Quain a fost proprietarul unui hotel şi al unui restaurant în New Jersey, a condus şi a înfiinþat mai multe companii prospere.

În prezent, locuieşte în Sunny Isles Beach, Florida, împreună cu soþia şi cele două fiice.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Pro-summer Power! How to Create Wealth by Buying Smarter, Not Cheaper!
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-236-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1200

Pareri