Slăbești Mîncînd. Cum Să Scapi de Kilogramele în Plus și Să Manînci după Pofta Inimii

Slăbești Mîncînd. Cum Să Scapi de Kilogramele în Plus și Să Manînci după Pofta Inimii
162,00 MDL (40,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare.

Slabesti mincind va propune nu doar o banala reteta de slabire, ci un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si va ajuta sa va raportati pozitiv la propria persoana si la cei din jur.

Veti vedea ca imposibilul poate deveni posibil: veti slabi mincind din ce in ce mai bine si, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate. Iar surprizele nu se opresc aici – veti ajunge sa invatati, in timp, sa reduceti la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului.

Despre Autor

Dr. Gabriela Man a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca. A lucrat in cadrul sistemului de sanatate, iar din 1996 – pe piata farmaceutica. Incepind cu 2005, are propria afacere impreuna cu sotul si fratele ei.

In 2007 a inregistrat marca „Slabesti Mincind”, iar in decembrie 2008 a inceput productia premixurilor din aceasta gama. In paralel cu coordonarea acestei afaceri, Gabriela Man are si un cabinet de consultanta in domeniul nutritiei si urmeaza cursurile masteratului „Managementul igienei, controlul calitatii produselor alimentare si asigurarea sanatatii populatiei”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1625-1
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri