Skelling

Skelling
163,00 MDL (38,16 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Michael, parintii si sora lui nou-nascuta tocmai s-au mutat intr-o casa care trebuie renovata, lucru care ar fi fost probabil foarte palpitant daca surioara lui nu ar fi fost atat de bolnava. Din cauza asta, Michael este lasat de capul lui si baiatul incepe sa exploreze garajul paraginit unde face o descoperire surprinzatoare. La inceput Michael crede ca e doar un vagabond care s-a adapostit acolo, dar isi da repede seama ca aceasta fiinta nu e doar umana.

Isi spune Skellig si este in parte om, in parte inger sau pasare sau poate amandoua, in orice caz, o fiinta remarcabila. Mina, noua prietena a lui Michael, o fata inteligenta, dar si excentrica, il ajuta sa-l ascunda si sa-l protejeze pe Skellig. Fericirea lui Michael este umbrita insa in momentul in care sora lui trebuie internata. Dar intalnirea cu Skellig ii ajuta nu doar pe Michael si pe Mina, ci si pe restul familiei.

Toata povestea are o anumita aura de mister. Autorul nu explica niciodata exact ce e un Skellig, dar nici nu e nevoie.

Acesta e important prin insasi existenta sa.

David Almond scrie intr-un stil captivant, uimitor si magic si cititorul ii cade de la bun inceput in mreje. El isi construieste personajele cu grija, ele sunt unice, atragatoare si starnesc simpatia cititorilor.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2010
ISBN: 978-973-54-0174-0
Dimensiuni: 13 x 24 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri