Singuri în fața Libertății

Singuri în fața Libertății
93,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cartea Singuri în fata libertății reunește o serie de conferințe pe tema ascultării și libertății în Ortodoxie. Ieromonahul Savatie Baștovoi subliniază pe parcursul cartii, faptul că libertatea este cel mai prețios dar al lui Dumnezeu făcut omului; un dar care, folosit asa cum se cuvine ne poate mantui, dar care atunci cand abuzăm de el ne poate pogorâ în adâncurile iadului.

Libertatea pe care o avem este o dovada a dragostei pe care ne-o poartă Creatorul. 

 

Despre Autor


 

Ieromonahul Savatie Baștovoi, pe numele său de mirean Ștefan Baștovoi, s-a născut la 4 august 1976 la Chișinău în familia unui profesor de filozofie, propagandist al ateismului științific. Până la călugărie, a fost ancorat în concepțiile tatălui său. A absolvit Liceul de Artă „Octav Băncilă” din Iași.

Când era în clasa a XII-a, a fost internat la Spitalul Socola, unde a scris ciclul Un diazepam pentru Dumnezeu, care l-a consacrat ca poet. Ulterior, a obținut premiile revistelor Convorbiri literare, Timpul, Dacia literară.

Începind cu 1993, a publicat poezie, povestiri, fragmente de roman, eseuri și articole în cele mai importante reviste literare din România și Basarabia. Între anii 1996-1998 a fost student la Facultatea de Filozofie a Universității de Vest din Timișoara, pe care a abandonat-o. În 1999 a fost tuns în monahism, primind numele de Savatie.

La 28 octombrie 2000 a fost hirotonit ierodiacon, iar pe 4 august 2002 ieromonah. Astăzi viețuiește la Mănăstirea «Noul Neamț» din satul Chițcani, situat între Tiraspol și Bender, Transnistria (parte desprinsă din cadrul Republicii Moldova).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Cathisma
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-973-88443-4-6
Dimensiuni: 11,7 x 20,8 cm
Greutatea: 0.1100

Pareri