Singur pe Lume

Singur pe Lume

Preț de Listă: 142,00 MDL (35,23 RON)

Preț: 99,00 MDL (24,56 RON)

Economisești: 43,00 MDL (10,67 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Hector Malot a fost unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori francezi.

A scris mai multe romane dar este cunoscut mai ales pentru romanul “Singur pe lume“. A fost dedicat fiicei lui, Lucie. “În timp ce scriam această carte, mă gândeam tot timpul la tine, copila mea, şi numele tău îmi venea în fiecare clipă pe buze. O să-i placă lui Lucie? O va interesa pe Lucie?…” se întreba Hector Malot la începutul cărţii sale.

Singur pe lume este povestea unui copil gasit pe strada, ce ajunge sa traiasca intamplari care trimit cu gandul la prietenie, deznadejde, pesimism, dar si optimism, pierdere, dar si regasire, toate puse in pagina cu multa candoare. Totul se termina cu bine, caci copilul isi gaseste familia adevarata, familia multvisata, ca rasplata pentru bunatatea sa, dupa ce a fost pus atat de mult la incercare. Finalul fericit este incantator si pentru cititor, care traieste alaturi de micul hoinar peripetiile prin care acesta trece.

Lectura acestei carti il poate face chiar si pe cititorul matur sa retraiasca anii copilariei alaturi de eroii ei si cu siguranta va face tot posibilul pentru ca orice copil sa citeasca Singur pe lume.

Micii cititori vor fi incantati.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Sans famille
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Cartex 2000
Apariția: Mai 2012
ISBN: 978-973-104-429-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri