Singular, Feminin

Singular, Feminin
168,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Singular, Feminin este o vibranta si orgolioasa afirmare a maternitatii. Martina este personajul in jurul caruia graviteaza întreaga poveste - o figura "singulara", care-si insuseste responsabil vocatia arhetipala a femeii: aceea de a genera viata. O vocatie pe care o duce chiar dincolo de limitele feminismului plenar, spre implinirea absoluta a feminitatii: va aduce pe lume trei fiice cu trei barbati diferiti, fara insa a se casatori cu niciunul.

Povestea ei incepe in anii patruzeci, ajungând pana in zilele noastre, inlantuindu-se cu cea a propriei mame, Vienna, si a propriei bunici, Ines. Rezulta un adevarat "tablou cu doamne", captivant prin originalitate.

Al nouasprezecelea roman semnat Sveva Casati Modigniani poate fi asemanat cu o opera corala intensa si emotionanta, a carei tema, feminism si feminitate, atinge limite dificil de explorat.

Despre Autoare

Sveva Casati Modignani (pseudonimul artistic al lui Bice Cairati) s-a nascut la Milano, in casa bunicii sale, pe care a mostenit-o si unde traieste si in prezent. Dupa o cariera jurnalistica materializata in mai multe carti-ancheta publicate in anii '70, Sveva Casati Modignani a debutat în 1981 cu romanul Anna cu ochii verzi, care a devenit în scurt timp bestseller.

Succesului de debut i-au urmat alte 17 romane, traduse in aproape 20 de tari si vandute in peste 10 milioane de exemplare. Unele dintre ele au fost si ecranizate.

Care ar fi motivele unui asemenea succes? Sveva Casati Modignani a intuit dorinta publicului de a citi romane ale caror drame, diverse si surprinzatoare, isi au sorgintea in realitatea familiala, cu ambient, personaje si decoruri "usor de recunoscut“. In plus, scriitoarea abordeaza o tematica sentimentala in pas cu ultimele transformari sociale, cand rolul femeii a devenit din ce in ce mai proeminent.

Printre cartile care i-au adus celebritatea sa numara: Rosu coral, Vanilie si ciocolata sau Lebada neagra.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Singolare Femminile
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 552
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-51-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri