Sindromul Masculului Alfa

Mai multe poze

Sindromul Masculului Alfa
128,00 MDL (28,63 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dr. Kate Ludeman, de profesie psiholog, este CEO al Worth Ethic Corporation, fiind un foarte cunoscut instructor de personal executiv. A lucrat cu peste o mie de persoane cu functii de CEO si din managementul superior de pe fiecare continent, din domenii foarte variate (de la inalta tehnologie pana la farmaceutice si bunuri de consum).

Fost vicepresedinte al departamentului de resurse umane al unei companii IT din Silicon Valley, Kate Ludeman este un orator solicitat pentru numeroase forumuri de afaceri, a aparut in peste o suta de emisiuni radio si TV si a fost moderator pentru o parte din emisiunile statiilor locale din Dallas si San Francisco ale retelei media ABC. A scris mai multe carti in domeniu, la doua dintre ele fiind coautor. Cu profunda sa experienta si inalta calificare, autoarea face cunoscute abilitatile inovative si practice care le sunt necesare puternicilor lideri in afaceri, precum si celor care lucreaza cu acestia. Fiind specializata atat in inginerie, cat si in psihologie, ea are o abordare unica, ce ii ajuta pe lideri sa-si maximizeze performanta, prin combinarea abilitatilor analitice cu inteligenta emotionala.

Eddie Erlandson, de profesie medic, este vicepresedinte executiv al Worth Ethic Corporation si instruieste personalul executiv in sensul schimbarii obiceiurilor nocive de leadership si al obtinerii unui mai puternic impact personal, profesional si organizational. A lucrat cu echipe de executivi guvernamentali si universitari, din domenii ca IT, farmaceutice, spitale, servicii si sporturi profesioniste. Fost cadru didactic la Universitatea din Michigan, Eddie Erlandson a detinut gradul de profesor asociat in chirurgie si functia de decan pentru problemele cu studentii. La Spitalul St. Joseph Mercy din Ann Arbor, Michigan, a practicat chirurgia vasculara vreme de 20 de ani si a fost coautor si conducator al programului Life Lessons (un proiect de pionierat in wellness si fitness, menit sa ajute sute de pacienti in reducerea riscurilor asupra sanatatii, cresterea satisfactiei vietii si obtinerea unor rezultate semnificative in conducerea afacerilor).

Gratie vastelor sale cunostinte despre fundamentul biologic al schimbarii, leadership si stres, autorul pune la dispozitia executivilor strategii unice de sustinere a performantei de varf, in conditiile echilibrarii cu viata personala. Fiind un popular orator in domeniu, el a starnit ecouri pe scena medicala, in sporturile de rezistenta si in coaching, prin mesaje captivante si pragmatice.

Kate Ludeman si Eddie Erlandson sunt casatoriti si locuiesc in Austin, Texas. Compania pe care au fondat-o, Worth Ethic Corporation, ofera coaching individual pentru executivi, programe intensive de grup pentru managerii care vor sa devina lideri mai eficienti si programe de specializare cu atestat pentru instructorii de personal care lucreaza cu personalitati alfa.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 300
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-669-755-5
Dimensiuni: 15 x 23,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri