Simetria de Temut (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Mai multe poze

Simetria de Temut (Top 10+) [Carte de Buzunar]
145,00 MDL (33,94 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba engleza de Fraga Cusin si Ioana Filat

Simetria de temut ii are ca personaje centrale pe membrii familiei Kellaway, care sosesc in Londra sfirsitului de secol XVIII, lasind in urma Dorsetul rural pentru a incepe o viata noua. Casa in care se stabilesc este construita in vecinatatea locuintei si atelierului unui pictor, William Blake, care stirneste in curind interesul si fascinatia copiilor familiei, Jem si Maisie.

Celor doi copii li se alatura Maggie, o fata plina de viata si descurcareata, atrasa de firea inocenta si introvertita a lui Jem. Legati printr-o strinsa prietenie, copiii ajung sa-i cunoasca bine pe neobisnuitul lor vecin si pe sotia sa si chiar sa le fie de ajutor intr-o perioada foarte tensionata, cind ecourile Revolutiei franceze stirnesc un val de incriminari si persecutii, avindu-i ca tinta pe toti cei care critica neajunsurile regimului politic.
 

Despre Autor

Tracy Chevalier s-a născut în 1962 şi a copilărit în Washington, DC. Părăseşte Statele Unite în 1984, stabilindu-se în Anglia. După ce lucrează câţiva ani ca redactor, obţine masteratul în literatura la University of East Anglia.

Debutează în 1997 cu romanul Albastru pur, care s-a bucurat imediat de un succes răsunător. Doi ani mai târziu îi apare Fata cu cercel de perlă, considerat de Publishers Weekly „un fenomen editorial” şi care atinge în scurt timp cifra record de un milion de exemplare! În anul 2000, lanţul de librarii Barnes&Noble îi acordă premiul pentru una dintre cele mai bine vândute cărţi în S.U.A.

Romanul este recompensat cu premiul cititorilor revistelor People, Time şi Elle.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 396
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-973-46-4133-8
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri