Simbolul pierdut - secretele romanului [Copertă moale]

Simbolul pierdut - secretele romanului [Copertă moale]
48,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cartea constituie o suită de interviuri luate de autori unora dintre cele mai importante personalităţi din SUA momentului actual, printre care filosofi, matematicieni, specialişti în noetică (ştiinţa adusă în prim-plan de Dan Brown în Simbolul pierdut), rabini, apărători ai creştinismului etc.

Simbolul pierdut, continuarea fenomenului numit Codul lui Da Vinci, este cea mai recentă provocare adresată de Dan Brown fanilor săi: aceea de a pătrunde în lumea fascinantă a profesorului Robert Langdon, o lume ce abundă în secrete, coduri, incursiuni în ocultism şi în străvechi filosofii.

Este un univers ermetic, în care realitatea se lasă cu greu desprinsă de ficţiune.Tocmai de aceea, cartea de faţă reprezintă un instrument esenţial pentru înţelegerea acestui roman, dezvăluindu-ne secretele francmasoneriei şi scoţând la lumină tradiţiile mistice care au modelat lumea modernă.

Dan Burstein şi Arne de Keijzer au reuşit să strângă laolaltă părerile şi cunoştinţele unui număr impresionant de istorici, teologi, oameni de ştiinţă, filosofi, specialişti în simbologie, spărgători de coduri, istorici ai artei, experţi în ocultism, scriitori, gânditori şi să ne ofere, cu ajutorul acestora, mijloacele esenţiale pentru înţelegerea romanului Simbolul pierdut.

Despre Autori

Dan Bursteineste un premiat jurnalist și autor a 12 cărți pe teme variind de la economia globală la noile tehnologii.

Arne de Keijzer a scris mai multe cărți și a colaborat la diverse publicații, acoperind domenii vaste. Printre cele mai cunoscute lucrări ale celor doi se numără Secretele romanului Îngeri și Demoni și Secretele romanului Codul lui Da Vinci, ambele bestselleruri traduse în numeroase limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Secrets of The Lost Symbol: The Unauthorized Guide to the Mysteries Behind The Da Vinci Code Sequel
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-609-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2360

Pareri