Simbolul Pierdut. Ediție de buzunar

Simbolul Pierdut. Ediție de buzunar

Preț de Listă: 169,00 MDL

Preț: 135,20 MDL

Economisești: 33,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cartea ”Simbolul pierdut” de Dan Brown s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare, după cum anunţă editura americană Doubleday. Doar în prima zi de la lansare cartea s-a vândut într-un milion de exemplare conform New York Times.

Simbolul pierdut, roman anunțat prima oară cu titlul Cheia lui Solomon, prezintă o cursă contracronometru printr-un labirint de coduri, secrete și adevăruri nevăzute, într-o confruntare cu un dușman periculos, în culisele tainice ale masoneriei. Acțiunea cărții, desfășurată în încăperile, tunelurile și templele secrete din Washington, D.C., este construită într-un ritm alert, cei cinci ani de cercetare ai scriitorului fiind condensați în 12 ore.

În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neașteptate într-o seară să țină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. Însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când descoperă mâna secționată a mentorului său, Peter Solomon marcată cu simboluri masonice, lăsată de Mal’akh, răpitorul, ca indiciu lui Langdon. Acesta recunoaște în macabra descoperire  o invitație antică, menită să-l poarte pe cel care o primește în lumea demult pierdută a înțelepciunii ezoterice, o lume care oferă în egală măsură înțelepciune și putere nelimitată. 

În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neaşteptate să ţină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, atunci când este descoperită mâna secţionată a mentorului lui Langdon, Peter Solomon, un important mason şi filantrop. Langdon descifrează în simbolurile masonice de pe mână o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea de mult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Realizând că singura speranţă de a-l salva pe Peter este să accepte acea invitaţie mistică, Langdon porneşte pe calea pe care aceasta i-o indică şi pătrunde astfel într-o lume ascunsă a secretelor masonice, a unei istorii neştiute, în locuri niciodată văzute - toate acestea conducându-l spre un adevăr inimaginabil.

Recenzii

”După fenomenalul succes înregistrat cu romanul Codul lui Da Vinci, Dan Brown cu siguranţă nu îşi dezamăgeşte fanii. Simbolul pierdut abundă de coduri, secrete, răsturnări de situaţie şi incursiuni în ocultism şi în filozofii străvechi. - Janet Maslin, New York Times

”Robert Langdon rămâne un erou fascinant - un savant cu sânge rece în situaţii limită şi cu reacţii pe măsură... Enigmele se ivesc la tot pasul, iar locuri bine-cunoscute ne apar acum într-o altă lumină. O carte pe care o recomandăm cu căldură.”  - Enterainment Weekly

”O lectură captivantă, care ne dă peste cap ideile despre lumea pe care credeam că o cunoaştem.” - Newsweek

Video despre Carte

Despre Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA. Brown a absolvit cursurile Colegiului Amherst, cu o dublă specializare, în spaniolă şi în engleză. A devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un fenomen mondial; a reuşit să spargă tipare şi să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes.

Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume. În afară de Codul, lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Lost Symbol
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 602
Editura: Rao
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-609-393-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,5 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: