Și Tu Poți Fi Bogat [Carte Electronică]

Și Tu Poți Fi Bogat [Carte Electronică]
88,00 MDL (20,65 RON)

* cîmpuri obligatorii

88,00 MDL (20,65 RON)

Descriere

În cartea Și Tu Poți Fi Bogat, autorul Ion Varaniță oferă șaptezeci de principii după care se conduc cei mai bogați oameni din lume și, care sunt ”CHEIA” spre o viață de Succes, Fericită și Bogată. Autorul descrie cum poți găsi calea spre o viață mai bună - Viața visurilor tale - dacă urmezi aceste principii.

De la principiul 1 - ”Fii recunoscător pentru tot ce a creat Universul pentru tine și mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce ai.” și până la principiul 70 - ”Urmează-ți Visele”, Ion Varaniță cuprinde esența trăirii unei vieți Fericite, Bogate și de Succes în lumea de astăzi - o lume atât de schimbătoare.

Ion Varaniță și-a dedicat viața căutării acestei ”CHEI” spre Fericire, Succes și Bogăție și a găsit-o. Astăzi trăiește viața la care a visat urmând aceste principii. Și Tu Poți Fi Bogat poate ajuta pe oricine să iasă din întunericul sărăciei și al disperării și să facă primii pași în lumea Dragostei, Fericirii, Bogăției, Succesului și Binelui.

 

Primele Pagini


 

Cum şi de ce ai ajuns astăzi aici?
                
Faptul că astăzi citeşti această carte, demonstrează că eşti în căutarea fericirii, liniştii, sănătăţii sau a bogăţiei.

Ei bine, din start, te felicit, pentru că toate acestea urmează să vină prin această carte,    care    este pentru prosperitatea  ta şi conţine anume acele principii sau „Reguli de aur”, acelor adevăruri căror s-au supus cei mai mari oameni de succes din   istoria omenirii  care au trăit şi care trăiesc şi astăzi.

Aici  vei  găsi  formule  care  au  fost  studiate    peste treizeci de ani de oameni de succes care au atins libertatea financiară. Vei găsi sfaturi şi mărturisiri ale celor mai bogaţi oameni din lume.

De ce 3% din populaţia de pe glob stăpâneşte 96% din toţi banii din lume? Crezi că e întâmplător? Nimic nu e întâmplător, aşa cum nici tu astăzi nu citeşti această carte din întâmplare.

Cum şi de ce ai ajuns astăzi aici? Foarte simplu - aici ai vrut să fii. Poate ţi se pare prea dur, dar acesta e adevărul.

În acest capitol o să îţi explic de ce astăzi eşti unde eşti, şi de unde să porneşti ca să ajungi acolo unde vrei să ajungi. Te anunţ din start că, dacă ceea ce vrei tu e o lume nouă, o viaţă  nouă  şi experienţe  noi,  atunci trebuie  să  ai  încredere deplină în ceea ce îţi va transmite cartea.
                
„Dacă omului i se oferă şansa de a trăi o altă viaţă, el nu are dreptul să renunţe la ea.” -- Jack Kusto
                
„De obicei ne gândim doar la ceea ce ne lipseşte şi foarte rar la ceea ce avem” - aceasta este cauza care te-a ţinut până astăzi pe loc.

În jur de 90% din populaţia de pe glob fac ceea ce nu le place şi trăiesc toată viaţa lor in insuficienţa de bani. A venit timpul ca şi tu să ştii care sunt regulile după care se conduc oamenii de succes din toată lumea.

Împrejurările în care eşti şi oamenii cu care comunici, îţi vorbesc clar despre modul de viaţa pe care îl duci şi despre realizările tale.

În  nouă  cazuri  din  zece,  la  prima  conversaţie  cu  o persoană,  sunt  rostite  doar  cuvinte  de  nemulţumire  şi  se vorbeşte doar despre cât de dură şi rea este viaţa.

Pentru cei ce folosesc afirmaţia „Viaţa este grea” aş vrea   să   ştiu   cu   ce   compară   viaţa   spunând   aceasta, în comparaţie cu ce viaţa este grea?

Viaţa este cel mai minunat şi sfânt dar pentru noi, şi a venit timpul ca şi tu să înţelegi că şi viaţa ta poate fi aşa cum tu doreşti să fie.

Nemulţumirile tale te-au făcut să trăieşti toate experienţele tale şi doar recunoştinţa te va salva, iar tu eşti singurul care poate să te salveze.

Iată în continuare o experienţă a soţiei mele care te  va ajuta să înţelegi mai bine despre ce vorbim

Era  în  perioada când eu, ca şi tine, eram cel mai nemulţumit şi cel mai necăjit om din lume, aşa cum credeam eu atunci.

Era o perioadă din viaţa noastră când nu aveam bani îndeajuns măcar pentru strictul necesar copiilor. Erau zilele în care nu aveam bani  nici măcar pentru pâine.

În timpul unei discuţii, soţia mea îmi povesteşte:

- Ion, eu astăzi mă simţeam cea mai săracă şi necăjită femeie din lume şi, pe când ieşeam din magazin, am văzut în faţa mea un băiat într-un scaun cu rotile, am înţeles că era o persoană cu dizabilităţi şi fără să vreau am întins mâna să-i dau cinci euro, din cei zece pe care-i aveam… Băiatul avea ochii plini de lacrimi de bucurie, a încercat să ia banii şi nu-şi putea dirija  mişcările  din  cauza  bolii,  ochii  mei  s-au  umplut  cu lacrimi şi i-am pus banii în mână, atunci băiatul a încercat să rostească cuvântul „Mulţumesc” dar era atât de bolnav încât nu putea să o facă…Se cutremura băiatul şi scaunul în care era, încercând să spună „Mulţumesc” şi ochii i se umpleau de lacrimi mari care îi curgeau pe obraji…  Atunci fără să vreau am început să plâng şi eu şi să înţeleg cât de bogată sunt şi cât de fericită. Mi-am cerut iertare de la Dumnezeu şi am început să-i mulţumesc pentru toate câte le am.

Din acea zi, viaţa noastră a început să se schimbe, am înţeles  cât  de  nerecunoscători  şi  plângăcioşi  am  fost  şi începând un nou mod de viaţa, schimbându-ne gândirea încercam cât mai mult să vedem miracolele din jurul nostru. Am înţeles cât de multe lucruri avem pentru care să fim recunoscători,  cât  de fericiţi suntem doar  pentru  că suntem liberi să facem orice.

Acum, ia te rog o foaie şi un creion şi aşterne pe ea toate lucrurile pentru care eşti recunoscător, pe care le ai la momentul de faţa. Acesta este primul pas spre locul unde vrei să fii sau să ajungi, indiferent  este vorba de dragoste, sănătate, bani sau prosperitate.

Enumeră pe o foaie toate lucrurile bune din viaţa ta şi pune-o într-un loc unde o poţi vedea dimineaţa când te trezeşti şi seara când mergi la culcare. Eu am această foaie a recunoştinţei pe uşa şifonierului, dimineaţa când îmi iau hainele îmi aduce aminte că trebuie să mulţumesc pentru ceea ce deja am, la fel şi seara. Pare un lucru de nimic, dar influenţa pe care o are asupra calităţii vieţii noastre e de nedescris.

 

Despre Autor


 

Ion Varaniță s-a născut în anul 1983 în s. Mingir, r. Hâncești, Republica Moldova. Este trainer de dezvoltare personală și autor al cărții ”Și tu poți fi bogat”, lucrând la la cea de-a doua și a treia carte ”Dragostea e chiar în fața ta”, care va fi dedicată bărbaților și femeilor care sunt în căutarea partenerului ideal și ”Calea cea mai ușoară de a fi fericit” care va conține 1000 de răspunsuri de la persoane în vârstă de peste 70 de ani.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2013
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-3 MB
Pagini Ediție Print: 232

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

super
Este o carte foarte buna...merita sa fie citita!
Evaluarea
Parerea lui Tatiana / (Plasată la data 07.02.2014)
o carte buna
este o carte foarte buna ...am citit-o si eu si sotul meu si ne-a placut foarta mult....o recomand tuturor celor care au nevoie de o motivatie puternica pentru realizarea visurilor si pentru a te simti motivat in tot ceea ce vrei sa faci....
va urez lectura placuta...
Evaluarea
Parerea lui Ana / (Plasată la data 21.12.2013)
Comoditate
E destul de comod sa descarci cartea pe IPhone-ul personal si sa o ai indemina in orice moment. Mersi.
Evaluarea
Parerea lui Sandri / (Plasată la data 13.03.2013)