Şi Tu Poţi Avea Succes!

Mai multe poze

Şi Tu Poţi Avea Succes!
136,00 MDL (30,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Paul Hanna, unul dintre cei mai importanti specialisti motivationali din Australia, e dovada vie ca toti oamenii isi pot atinge visele, daca le urmaresc cu tenacitate si perseverenta.

Paul avea numai 14 ani cand a murit tatal sau. La 16 ani parasea scoala, din cauza nepromovarii examenelor la limba engleza. Apoi s-a angajat si a inceput sa faca marketing turistic, fiind desemnat sa conceapa programe de vacanta. Pana la varsta de 25 de ani, calatorise deja prin toata lumea.
In urmatorii ani, si-a vazut afacerea crescand. A inceput prin a tine discursuri gratuite la Rotary si a ajuns ulterior sa lucreze cu cei mai importanti oameni de afaceri din Australia.
In prezent, pe langa seminarii, conferinte si conventii destinate angajatilor din firme, Paul Hanna sustine si consultatii pentru manageri, cu o lista de clienti care se situeaza in elita corporatiilor australiene. Myer Grace Bros a trimis 12 000 de angajati sa participe la seminariile lui Paul Hanna. Peste 10 000 de angajati de laMcDonald’s Australia si McDonald’s Noua Zeelanda au participat la programele lui. Si lista continua. TargetVodafoneFordTelstraToyota si Westpac sunt numai cateva dintre celelalte mari companii care beneficiaza periodic de serviciile acestui dinamic orator.
In iulie 2006, Penguin Books i-a publicat cea de-a opta carte, The Success Motivator.

Cu Si tu poti avea succes, veti descoperi cum sa va stabiliti scopurile si sa va concentrati asupra lor, cum sa va sporiti increderea in sine, cum invingatorii se nasc din infrangeri, cum sa imbunatatiti increderea copiilor dumneavoastra, cum sa va descurcati cu oamenii negativi, cum sa va mentineti elanul, cum sa va imbunatatiti casnicia si cum sa atrageti lucrurile bune in viata si sa folositi timpul ca o unealta catre succes.

Paul Hanna s-a ridicat rapid, din origini modeste, pentru a deveni un consultant de incredere pentru companii. In scurt timp, a devenit expertul in leadership motivational al Australiei, invatand oamenii cum sa isi atinga potentialul maxim.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-337-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri