Sfaturi pentru fiica mea. O carte mică despre marile evenimente ale vieţii [Carte Electronică]

Sfaturi pentru fiica mea. O carte mică despre marile evenimente ale vieţii [Carte Electronică]

Preț de Listă: 67,99 MDL (17,00 RON)

Preț: 46,91 MDL (11,73 RON)

Economisești: 21,08 MDL (5,27 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediție Print (PDF)
    • 10 persoane au cumpărat acest produs.

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 67,99 MDL (17,00 RON)

Preț: 46,91 MDL (11,73 RON)

Economisești: 21,08 MDL (5,27 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Puterea exemplului este elementul-cheie al cărţii de faţă: autoarea este nu doar mamă şi bunică, ci şi o scriitoare de succes, care-şi împărtăşeşte înţelepciunea cu talent şi umor. Fiecare sfat din această colecţie personală este preţios pentru orice cititoare, fie ea fiică sau mamă, care doreşte să se simtă stăpână pe propria viaţă şi să-şi găsească echilibrul interior. 

Pentru a fi fericite şi a împăca cerinţele vieţii de familie cu cele ale unei cariere solicitante, Alexandra Stoddard ne recomandă, printre altele, să cultivăm valori precum autodisciplina, punctualitatea, independenţa financiară, fără a uita să savurăm bucuriile mărunte, momentele de singurătate şi reflecţie şi ritualurile vieţii de zi cu zi.. Sfaturile ne surprind adesea prin originalitate: „Călătoreşte cu multe bagaje“, „Nu fi punctuală, e bine să ajungi mai devreme“, „Durerea este inevitabilă, suferinţa este o alegere“.

Pe rând grave, haioase, îndrăzneţe, nu formează o reţetă facilă, ci pun în lumină repere esenţiale pe care nici o femeie care vrea să se simtă împlinită nu le poate trece cu vederea.

 

Despre Autor


 

Alexandra Stoddard decorator de profesie, a scris mai mult de douăzeci de cărţi despre arta de a trăi, dintre care: Choosing HappinessLiving a Beautiful Life: 500 Ways to Add Elegance, Order, Beauty and Joy to Every Day of Your LifeThe Decoration of HousesTea CelebrationsGift of a LetterGrace Notes. Mamă a două fiice, trăiește în prezent cu soţul ei în New York și în Stonington Village, Connecticut.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: Februarie 2016
ISBN: 978-973-50-5167-9
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 160

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: