Sezonul Pasiunilor

Mai multe poze

Sezonul Pasiunilor
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cel mai neașteptat sezon londonez, care va schimba pentru totdeauna câteva destine, este pe cale să înceapă...

La șaptesprezece ani, Lady Alexandra este o tânără de încăpățânată, voluntară și cu limba ascuțită, însușiri nu tocmai potrivite unei tinere aristocrate din Londra în perioada Regenței. Evident însă că mama ei visează să o mărite cu un bărbat respectabil – și evident plicticos – și își pune toate abilitățile de ducesă în slujba acestei misiuni, găzduind unele dintre cele mai spectaculoase baluri ale sezonului. Însă între dansuri și petreceri, Alex, alături de cele două prietene ale sale, Vivi și Ella, reușește să se vâre în ceea ce pare a fi cel mai mare bucluc din viața ei.

Ca urmare a morții suspecte și misterioase a contelui de Blackmoor ‒ un apropiat al părinților ei ‒, Alex se hotărăște să-l ajute pe fiul acestuia, fermecătorul și chipeșul Gavin, să scoată adevărul la iveală. Într-o aventură presărată cu secvențe de spionaj, crime și alte afaceri ilicite, cui îi mai rămâne timp să caute soțul potrivit? Dar noul sezon londonez vine cu o mare surpriză pentru Alexandra, care considera că bărbații și dragostea nu și-ar putea găsi prea curând ‒ sau poate niciodată ‒ locul în viața ei.

Crime, trădare, baluri și zeci de pretendenți… Londra începutului de secol XIX nu a mai fost nicicând atât de marcată de perfidie, de aventuri și de… romantism. 

 

Sarah MacLean şi-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărţile ei au devenit bestselleruri New York Times şi USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi şi distinse cu numeroase premii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-198-0
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri