Set Cercul Secret

Set Cercul Secret
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Setul "Cercul Secret" cuprinde :

1. Ritualul

2. Captiva

3. Puterea

 Ritualul

Timida Cassie de şaisprezece ani,  se indragosteste de misteriosul Adam înainte de a se muta in New Salem, crezând că nu-l va mai vedea din nou. Dar, aşa cum se dovedeşte, Adam este acolo, in acelasi liceu cu o elita ciudata. Frumoasa cu părul blond, Diana, este cea pe care Cassie învaţă să o iubească ca pe o soră, iar întunecata Faye este cea care vrea să o transforme pe Cassie în marioneta ei. Cea mai mare surpriză: Cassie, ca si ceilalti băieţi şi fete, este o vrăjitoare! Si apoi, Cassie descoperă că Adam este, de fapt prietenul  Dianei, acum cea mai buna prietena şi liderul de la sabat!

Captiva

Adam şi Cassie au jurat să nu se iubească unul pe altul de dragul Dianei, liderul loriubit. Dar Faye i-a prins îmbrăţişandu-se. Acum, ea o santajeaza pe Cassie, obligand-o sa o mintă pe Diana şi să dezgroape craniului de cristal care le da viziuni periculoase. Între timp, studenţi sunt ucişi, iar vrajitoarele sunt suspicioase. Şi Faye vrea de la Cassie votul ei pentru ca ea sa devina lider de sabat.

Puterea

Faye face regulile Cercului, în timp ce Diana este suparata de aparenta trădarea a lui Cassie. Cassie şi Adam sunt adusi împreună mai puternic decât oricând. Apare un nou principal care pare să ştie toate secretele Cercului. Cassie, nu mai este fata timidă care a fost cu câteva luni în urmă si preia rezolvarea crimelor, a misterului craniului de cristal şi a adevăratului sens al Cercului Secret. Răsplata ei este visul ei devenit realitate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Corint

Pareri