Set 2 bucăți de lumini pentru biciclete din silicon, Zola® (LIVRARE: 7 ZILE)

Set 2 bucăți de lumini pentru biciclete din silicon, Zola® (LIVRARE: 7 ZILE)
70,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Set 2 bucați de lumini pentru biciclete din silicon, Zola®,lumină albă, 4×3.3×6.5cm, negru

Un set de doua clipuri din silicon va mareste siguranta pe drumuri pe intuneric si pe intuneric. Datorita protectiei siliconice este rezistent la praf si stropi de apa Fixare prin clips montare/demontare foarte usoara.


Setul de doua lumini de siguranta alb cu LED este un accesoriu insemnat pentru orice detinator de bicicleta. Acesta cuprinde doua astfel de lumini care pot fi pozitionate in fata si in spatele bicicletei asigurandu-va astfel ca pe timp de noapte aveti lumina suficienta pentru a observa drumul cat si de faptul ca cei din spate sunt semnalizati de prezenta dumneavoastra in acea zona.Lampa cu LED are carcasa din silicon felexibil si un sistem de prindere foarte usor de folosit, de tip clema.


Luminile de semnalizare au doua optiuni de functionare: in mod intermitent, rapid sau lent, si modul de iluminat continuu. Schimbarea intre cele 3 moduri de functionare se face extrem de facil, prin apasarea in partea superioara a lampii. Fiecare lampa in sine foloseste doua baterii de tip CR2032 care sunt incluse in pachet. Produsul este rezistent la apa in conditii de ploaie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri