Serviciile de informații și drepturile omului în era terorismului global

Serviciile de informații și drepturile omului în era terorismului global

Preț de Listă: 276,00 MDL (68,48 RON)

Preț: 138,00 MDL (34,24 RON)

Economisești: 138,00 MDL (34,24 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Aceasta carte este o lectura fundamentala pentru decidenti si strategi politici pentru profesionisti din serviciile de informatii si pentru cei din mediu academic.Accentueaza nevoia de a «gandi in afara sabloanelor» pentru a combate martiriul religios prin utilizarea mijloacelor de comunicatii globale. Brian Stewart fost Secretar al Comitetului Intrunit de Informatii din Marea Britanie.

Aceasta carte bogata in informatii ofera o mai buna intelegere a modului in care ar trebui sa se protejeze statele democratice fara a renunta la principiile lor fundamentale si a schimbarilor de care au nevoie cominitatile de informatii pentru a face fata acestei provocari. General Maior Jacob Amidror fost sef al Directiei de Cercetare si Evaluare in cadrul Fortelor Armate israeliene.

Cred ca trebuie sa intelegem locul si rostul serviciilor de informatii intr-o noua era debarasandu-ne de prejudecatile trecutului. Mai mult decat orice dincolo de securitatea fizica ele constituie un factor important de protejare si promovare a intereselor stategice politice si economice ale Romaniei si ale cetatenilor ei atat in interiorul cat si in afara frontierelor o delimitare care oricum se disipeaza treptat sub presiunea efectelor globalizarii. Sper ca volumul de fata va imprima un sens acestei dezbateri“. -- Ambasador George Maior

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 340
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Apariția: Ianuarie 2008
ISBN: 978-973-637-171-4
Dimensiuni: 14,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4900

Pareri