Semnul. Casa Nopții. Vol. 1 [Carte de buzunar]

Mai multe poze

Semnul. Casa Nopții. Vol. 1 [Carte de buzunar]
93,00 MDL (18,69 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Zoey Redbird este o adolescentă de şaisprezece ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vine.

Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină. P.C. Cast este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit.

Fiica sa, Kristin Cast, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie. Vândut deja în peste 6 milioane de exemplare, primul roman din Casa Nopţii se bucură de un uriaş succes internaţional! Alte aventuri ale rebelei adolescente urmează în curând, în volumele Trădarea şi Aleasa.


Recenzii 

Din nou vampiri? Da, trebuie să recunosc faptul că este un mit care mă atrage, motiv pentru care mi-am propus sa citesc și această serie intitulată Casa Nopții (The House of Night ). Primul volum din serie, Semnul, o prezintă pe Zoey Redbird, o adolescentă obișnuită, a cărei viață ia o turnură neașteptată în momentul în care este însemnată pentru a deveni vampir. Ceva neobișnuit cu privire la ceea ce am spus până acum?

Este primul roman fantasy în care vampirii aleg tineri pe care îi marchează pentru a deveni, la rândul lor, vampiri, nu prin a-i mușca, ci prin a le face un semn ciudat pe frunte, pentru ca, apoi, aceștia să înceapă o nouă viață într-o Casă a Nopții, o școala vampirească în care trebuie să învețe despre obiceiurile speciei și să își finalizeze transformarea pe parcursul a șase ani. Trebuie să admit că este o idée care mi-a plăcut, iar acesta este numai începutul.

Pentru că există și o zeiță a Nopții, Nyx, căreia vampirii i se închină, există ritualuri ce aduc aminte de practicile grecilor antici, vampirii au puteri speciale (fiecare are o anumită afinitate – fie că sunt telepați sau au puterea de a prezice viitorul), iar preotesele lui Nyx au puterea de a controla unul sau mai multe elemente (aer, apă, foc, pământ, spirit). --  Alice Teodorescu, Bookblog.ro

 

Despre Autor

P.C. Cast este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica sa, Kristin Cast, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie. 

Primul ei roman din Casa Nopţii s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare și se bucură de un mare succes internaţional.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: 2014
ISBN: 978-606-93319-7-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri