Semnele Trupului la Copil

Semnele Trupului la Copil
160,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Un ghid despre sănătatea, din cap până în picioare, a copilului dumneavoastră, la naştere şi în primii ani de viaţă

Cum aflăm ce-l doare pe copilul care încă nu ştie să vorbească? De unde ştim dacă băşicuţele de pe piele, buricul bombat, respiraţia greoaie, capul ţuguiat sau căscatul excesiv trebuie să ne îngrijoreze sau sunt doar nişte manifestări trecătoare?

Cum să afli de ce suferi fără să mergi la medic, autoarele propun o completare absolut necesară, de vreme ce tipurile de afecţiuni diferă semnificativ de la copiii mici la adulţi.

Uşor de consultat, volumul de faţă oferă părinţilor o hartă completă, din cap până-n picioare, a semnelor maligne ale trupului copilului, indicând mai ales cazurile în care trebuie intervenit rapid şi se recomandă consultarea medicului pediatru.

Despre autori

Joan Liebmann-Smith este sociolog specializat în probleme medicale şi autor de lucrări medicale, cu o activitate recompensată prin mai multe premii. Articolele pe care le-a semnat au fost publicate în American Health, Ms., Newsweek, Redbook, Self şi Vogue. Doamna Liebman-Smith a apărut în numeroase talk-show-uri de televiziune, inclusiv în The Oprah Winfrey Show şi în The Body Show.

Jacqueline Nardi Egan este jurnalistă specializată în domeniul medical şi s-a implicat în dezvoltarea şi redactarea unor programe educative pentru medici, pacienţi şi consumatori. Doamna Egan a fost editor pe teme medicale la revista Family Health.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Baby Body Signs
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Trei
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-707-418-8
Greutatea: 0.4000

Pareri