Ședințele cu Părinții în Gimnaziu. Idei-Suport pentru Diriginți

Ședințele cu Părinții în Gimnaziu. Idei-Suport pentru Diriginți
126,00 MDL (31,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un indrumar adresat dirigintilor de la clasele gimnaziale care propune citeva repere metodologice esentiale in consilierea psihopedagogica si in educarea parintilor.

Sustinind o data in plus importanta parteneriatului familie-scoala, lucrarea se adreseaza in mod direct parintilor, pentru a le oferi un ghid metodic si un mic dictionar de termeni, idei si obiective specifice politicii educationale. Astfel, colaborarea dintre diriginti si parinti, dintre scoala si familie se va eficientiza, valorificind la maximum intilnirile colective cu parintii.

Cuprins: idei-suport pentru dirigintele angajat in consilierea psihopedagogica si in educarea parintilor • repere metodice in sustinerea intilnirilor colective cu parintii • rolurile familiei si ale scolii ca parteneri in educatia copilului/tinarului • indrumar pedagogic pentru parinti • mic dictionar de termeni, idei si reglementari legislative din sfera invatamintului

Despre Autor

Traian Cosma este profesor de limba si literatura romana, gradul I, la Liceul Economic din Targu-Neamt. Lucrari publicate: Ora de dirigentie in gimnaziu, Editura Plumb, Bacau, 1994; Caietul dirigintelui, Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 2002; Mereu politetea, Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 2007; Ora de lecturi particulare in gimnaziu,Editura Spiru Haret, Iasi, 2008; studii si articole in reviste de specialitate si in culegeri metodice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-1310-6
Dimensiuni: 14,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: