Secretul Sufletului Pereche

Secretul Sufletului Pereche
102,00 MDL (22,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Femeia care i-a ajutat pe Deepak Chopra, Jack Canfield si Neale Donald Walsch sa isi lanseze cariera isi invata in aceasta carte cititorii cum sa preia controlul asupra vietii lor amoroase.

Orice om isi poate gasi adevarata iubire, indiferent de varsta, daca este dispus sa se pregateasca pe toate nivelele pentru a deveni un veritabil magnet de atragere a iubirii. Arielle Ford stie acest lucru din experienta ei personala. Ea a aplicat tehnicile recomandate in aceasta carte, iar la varsta de 44 de ani a reusit sa isi gaseasca sufletul pereche. Cei doi s-au logodit sase saptamani mai tarziu.

Prin recomandarea unor tehnici pe care le numeste „de senzorializare“ - respectiv de constientizare cu fiecare celula a corpului a rezultatului final pe care doresti sa il manifesti - Arielle Ford isi invata cititorii cum sa aplice Legea Atractiei pentru a-si gasi sufletul pereche. Acest ghid practic include de asemenea diverse rugaciuni, tehnici, proiecte si ritualuri care te pot ajuta sa iti creezi in inima spatiul necesar pentru patrunderea unei noi iubiri.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 219
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8080-70-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

o carte ce te face sa zambesti
Este o carte ce inspira o atitudine pozitiva fata de propria persoana. Unele sfaturi date de autoare par insa cam nastrusnice, chiar deplasate :) Dar e o carte ce merita citita. In aceeasi ordine de idei, recomand cartea "Femeile care iubesc prea mult" de Robin Norwood - e o carte mai cu picioarele pe pamant, care are o putere educationala mai mare pentru femei.
Evaluarea
Parerea lui Daniela Dermengi / (Plasată la data 16.09.2013)