Secretul Sufletului - 34 pași către fericire

Secretul Sufletului - 34 pași către fericire
167,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Secretul Sufletului este o carte scrisă, în primul rând, cu sufletul.

După multe căutări, întrebări și încercări de recunoaștere a esenței umane, a păcatelor și a greșelilor omenești, am simțit nevoia să pun laolaltă într-o carte secretele Fericirii. Nimic din ceea ce am scris nu este teorie. Fiecare cuvânt s-a născut dintr-o experiență reală, din discuții cu mii de oameni și din dorința de a schimba lumea în bine, prin armonie și echilibru.

Schimbarea pe care te invit să o faci citind această carte este rezultatul trăirilor și percepțiilor mele. Călătoria mea spre mine însămi a fost lungă și greoaie, însă a ta poate fi mult mai plăcută.

Am parcurs o călătorie anevoioasă în timp și spatiu, chiar și în altă emisferă, căutând soluții pentru a face o schimbare în viața mea. După tot acest timp însă, am realizat că soluția a fost mereu în interiorul meu, în conștiință și în suflet.

Cartea îți este adresată ție, cel sau cea care te afli în căutare de răspunsuri. Vine să îți aducă liniște sufletească, cunoaștere, reguli și pași concreți care te ajută să îți găsești scopul. Parcurgând cartea Secretul Sufletului, urmând cei 34 de pași către Fericire, vei experimenta o transformare a conștiinței și mentalității, iar în final dă-ți voie să primești armonia sufletească deplină după care tânjești.

Dă-mi voie să te învăț să simți culorile lumii și să emani energie pozitivă, dragoste și compasiune, pe măsură ce avansezi în cunoaștere și descoperi și tu cele 7 secrete ale sufletului.

  1. Secretul Libertății. Ce înseamnă oare libertatea pe care o dorim cu toții?
  2. Secretul Realității. Ce este de fapt real în noi toți? Să fie oare simțurile cu care ne bucurăm de lume sau sufletul capabil să treacă dincolo de tot ce este senzorial?
  3. Secretul Frumuseții. Oare ce stă în spatele unui cuvânt care te face să vibrezi înalt?
  4. Secretul Prieteniei. Ce amalgam puternic de stări și sentimente îți trezește un cuvânt. Unde găsești în altă parte mai multă puritate și iubire necondiționată?
  5. Secretul Dragostei. Știi tu oare că Dragostea este cel mai sfânt setiment dăruit de Dumnezeu pe pământ?
  6. Secretul Bogăției. Să fii bogat înseamnă să ai totul sau mai degrabă să fii mulțumit cu tot ce ai deja?
  7. Secretul Fericirii. Ce este Fericirea și unde o găsești? Află răspunsul pe care oamenii îl caută de mii de ani. 

Când vei citi cei 34 de Pași spre Fericire, te rog să-ți imaginezi că urci o scară. Fiecare pas este o treaptă și fiecare treaptă te aduce mai aproape de Fericire și de Tine.

Despre Autor:


Prima carte a autoarei Nata Stavila, Secretul Sufletului, și-a găsit drumul spre tipar după o lungă perioadă de introspecție și cugetări și este menită să aducă în viața cititorilor multe răspunsuri.

Născută sub zodia spiritualității - Scorpion, pe 09 noiembrie 1973, Nata Stavila este asemeni unei Păsări Phoenix. A renăscut din propria cenușă, evoluând în spiritualitate și în cunoaștere de sine.

Încă din copilărie s-a bucurat de darul de a vedea omul dincolo de forma lui fizică. Pentru ea, fiecare persoană  este energie și spirit și poate descifra mesaje ascunse ale esenței umane.  

Alături de ea în călătorie îi stau cei doi copii, Nicu și Nicoleta, o resursă inepuizabilă de inspirație, dragoste și fericire. În acest moment, Nata Stavila pregătește alte două cărți ce vor vedea curând lumina tiparului: “Cine sunt eu” – un volum de versuri și „Patru zile de vorbă cu Dumnezeu” – o carte profundă, ce prezintă trăiri personale ale autoarei dar și ale altor persoane pe care le-a întâlnit în călătoriile sale spirituale. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Apariția: 2021
ISBN: 978-997-535-00-1-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri