Secretul succesului. Încrederea totală în tine

Secretul succesului. Încrederea totală în tine

Preț de Listă: 287,00 MDL

Preț: 200,00 MDL

Economisești: 87,00 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Te subevaluezi, ai o stimă de sine scăzută? Te temi că vei spune sau vei face lucruri greşite? Te-ai resemnat să te laşi „dus de val”? Îţi este ruşine pentru că te simţi diferit de ceilalţi oameni?

Nu aşa trebuie trăită viaţa! Ca mulţi alţii, acum te poţi bucura de un succes răsunător aplicând legile încrederii în sine. Dr. Robert Anthony îţi dezvăluie secretele pe care le-a predat în seminare şi ateliere de lucru şi care au schimbat viaţa a mii de oameni! Mulţi directori, oameni de afaceri, sportivi renumiţi şi persoane celebre ştiu foarte bine cum încrederea în tine îţi dă aripi. Acum şi tu te poţi avânta către culmi! 

Pe măsură ce aplici principiile expuse în această carte, te vei transforma într-o fiinţă nouă, într-un NOU EU.

 - Vei fi o persoană înzestrată cu forţă, care ştie ce vrea şi îşi planifică acţiunile. 

- Vei depăşi crezurile false care până acum te-au împiedicat să progresezi. 
- Vei fi prietenos şi niciodată singur. 
- Vei avea încredere în forţele proprii şi îţi vei controla destinul. 
- Nu vei mai avea nevoie să te judeci ori să-i critici pe alţii. 
- Vei fi echilibrat şi vei empatiza cu ceilalţi oameni. 
- Vei fi deschis şi receptiv la valori, concepte şi crezuri noi. 
- Vei avea o sănătate înfloritoare şi vei trăi mai mult. 
- Vei avea o nouă conştiinţă spirituală.
- Vei învăţa să te iubeşti pe tine însuţi şi pe ceilalţi mult mai mult decât înainte.

Dr. Anthony îţi explică o metodă pas cu pas, împărţită pe mai multe zile, care te va ajuta să ai încredere totală în tine însuţi – în carieră, în familie, în viaţa sentimentală –, să îţi păstrezi sănătatea fizică şi psihică şi să dobândeşti o perspectivă cu totul nouă, plină de optimism şi încredere.  

Această carte este plină de viziuni profunde şi noutăţi pozitive. Este genul de lectură care te energizează şi te motivează, indiferent de problemele pe care le ai. Dar mai important decât atât este că „Secretul Succesului” reprezintă probabil singura lucrare de dezvoltare personală care te învaţă să îţi asumi faptul că eşti diferit de ceilalţi. Teama de a nu face sau a nu spune o prostie, frica de a fi altfel decât familia sau prietenii tăi, slăbiciunea de a ceda presiunilor create de societate, nevoia de a te integra într-un colectiv cu care nu te asemeni şi impulsul de a te lua după ceilalţi, acestea sunt cele mai toxice temeri şi nevoi care îţi consumă energia. “Secretul Succesului” te va învăţa cum să te eliberezi de ele, cum să străluceşti, cum să fii AŞA CUM EŞTI TU DE FAPT.

Dacă îţi doreşti puterea de a face schimbări pozitive în atitudinea ta, schimbări care să îţi transforme viaţa într-un mod excepţional, citeşte această carte. Secretul succesului îţi va fi revelat şi probabil că pentru prima dată vei înţelege cu adevărat cum şi ce poţi face cu potenţialul infinit care se află în interiorul tău.

Această carte nu este la fel ca alte lucrări despre gândirea pozitivă. Această carte este DIFERITĂ. Când vei începe să o citeşti vei înţelege de ce! Va fi probabil cea mai importantă recompensă pentru căutările tale sufleteşti. Ceea ce trebuie să faci tu este doar să fii receptiv la nou… restul va ieşi la suprafaţă aşa cum nici nu-ţi poţi imagina în momentul de faţă!

 

Despre Autor


 

Robert Anthony este asul din mânecă al celor mai de succes oameni de pe Planetă. De mai bine de 30 de ani cercetează și dezvăluie misterele minții umane. A obținut doctoratul în psihologie comportamentală și a lucrat ca psihoterapeut, practicant NLP, maestru hipnotizator, trainer în dezvoltare personală și coach pe probleme de business.

Este licențiat al Consiliului American de Hipnoterapie, are pregătire superioară în toate formele de terapie energetică şi este membru al Asociației de Psihoterapie Energetică.

Autorul a peste 15 cărţi publicate în 22 de ţări, Dr. Robert Anthony a devenit o autoritate de talie mondială în domeniul dezvoltării personale. Titlurile sale sunt renumite la nivel internaţional, îndeosebi Dincolo de gândirea pozitiva, Cum imposibilul devine posibil și Secretul succesului, încrederea totală în tine, cărţi care continuă şi în prezent să fie bestsellere.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Secret of Total Self Confidence
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 204
Editura: Vidia
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-92724-5-9
Dimensiuni: 13 × 20 cm
Greutatea: 0.2900

Pareri