Secretul Libertăţii. Diavolul Păcălit

Secretul Libertăţii. Diavolul Păcălit
167,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 5 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Sharon Lechter a reuşit însă, cu puţin timp în urmă, să aducă această carte importantă în atenţia noastră, a tuturor, adnotând-o pe înţelesul cititorului contemporan.

Făcând uz de bine-cunoscuta sa capacitate de a revela adevărata natură a omului, Hill întreprinde multiple cercetări şi identifică cele mai mari obstacole pe care le putem întâmpina în timp: frica, furia, invidia, obiceiul de a tărăgăna lucrurile şi altele de acelaşi gen. Aceste piedici, spune autorul, coincid cu mijloacele prin care-şi săvârşeşte Diavolul lucrarea, aşa că, dacă vrem să cunoaştem împlinirea în viaţă, trebuie să învăţăm să le depăşim.

Fascinantă, provocatoare şi bogată în dezvăluiri, cartea Secretul libertăţii vă arată cum să vă croiţi calea spre izbăvire, spre o existenţă armonioasă şi împlinită, într-o lume în care teama şi nesiguranţa pândesc mintea omului la orice pas.

Despre Autor

Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi, precum: Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.

Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. A fost publicată pentru prima dată în martie 1937, în timpul Marii Crize Economice. Primul tiraj, de 5 000 de exemplare, s-a epuizat în numai şase săptămâni. Următoarele 10 000 de exemplare, la fel. Până în 1970, la moartea autorului, cartea se vânduse în 20 de milioane de exemplare. De la idee la bani şi-a păstrat statutul de bestseller chiar şi după 70 de ani de la publicare - după cum a consemnat Business Week Magazine, fiind, şi azi, emblematică pentru sectorul literaturii motivaţionale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Outwitting the Devil: The Secret to Freedom and Success
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-588-238-6
Dimensiuni: 13 × 20,5 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Recomand!
O carte care m-a calauzit atit timp cit am citito cit si dupa, o carte pentru suflet, foarte puternica. Il citesc demult pe Napoleon Hill, dar aceasta carte m-a frapat cel mai mult.
Evaluarea
Parerea lui Gheorghe Railean / (Plasată la data 03.03.2014)