Secretul frumuseții. Tratamente cosmetice naturiste

Secretul frumuseții. Tratamente cosmetice naturiste
180,00 MDL (45,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Cele peste 400 de retete din aceasta carte ne ajuta sa combatem matreata, ridurile si cearcanele, sa luptam contra aspectului inestetic provocat de acnee, celulita, cuperoza, negi, bataturi, varice, crapaturi sau inflamatii ale pielii. Toate plantele folosite in retete sint insotite de ilustratii si prezentate intr-o sectiune separata, in care se specifica numele lor populare, numele stiintifice, modul de recoltare, uscare si pastrare, precum si formele sub care pot fi folosite (decocturi, infuzii, frectii, tincturi etc.).
 
Din cuprins: Retete pentru ingrijirea parului, combaterea seboreei, matretii si alopeciei • Retete pentru schimbarea culorii parului • Ingrijirea tenului cu ajutorul plantelor: tenul gras; tenul uscat; tenul mixt; tenul ridat • Retete pentru ingrijirea ochilor: conjunctivita; ochii iritati, congestionati; pleoapele ridate; cearcanele • Retete pentru ingrijirea buzelor • Retete pentru ingrijirea dintilor • Ingrijirea miinilor si picioarelor cu ajutorul plantelor

Despre Autori

Constantin Parvu, doctor in biologie al Institutului Central de Biologie din cadrul Academiei Romane, membru titular al Academiei de Stiinte Ecologice din Republica Moldova, este preocupat de botanica, fitoterapie, ecologie si mediu. A efectuat cercetari etnobotanice si etnoterapeutice pe intregul teritoriu al Romaniei si cercetari ecologice complexe asupra diferitelor tipuri de ecosisteme.

Titiana Luncasu, absolventa a Facultatii de Pedagogie si Psihologie din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, Bucuresti, educator psiholog, a publicat volumele Frumusete si sanatate cu ajutorul plantelor (1998, in colaborare) si Dictionar enciclopedic de mediu, 2 vol. (2005, in colaborare).

Niculai Piscan, absolvent al Facultatii de Horticultura din cadrul Institutului Agronomic Bucuresti, sef de ferma la Statiunea de Cercetare Pomicola Magurele, inginer in cadrul APIA Valenii de Munte, a publicat volumele Frumusete si sanatate cu ajutorul plantelor (1998, in colaborare) si Bauturi si preparate din fructe (1999, in colaborare).

Luminita Gabriela Pirvu, absolventa a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, Bucuresti, profesor gradul I la Colegiul National „Nicolae Iorga” din Valenii de Munte, a publicat volumele Dictionar enciclopedic de mediu, 2 vol. (2005, in colaborare), si Bertea – Un colt de rai (2011).

Petre Simion, absolvent al Facultatii de Medicina Generala si al Facultatii de Inginerie si Management din Bucuresti, a publicat volumele Frumusete si sanatate cu ajutorul plantelor (1998, in colaborare) si Sexualitatea umana si sanatatea (2000, in colaborare).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Polirom
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-46-2184-2
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: