Secretul Căsniciei Fericite. Idila poate Dura o Viaţă

Secretul Căsniciei Fericite. Idila poate Dura o Viaţă
141,00 MDL (31,61 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Nu lãsaţi dragostea din cãminul dumneavoastrã sã pãleascã. Acest sentiment care vã leagã trup şi suflet de partener vã poate însoţi — şi chiar se poate amplifica — odatã cu trecerea anilor. Întâmplãrile mici, zilnice pe care le trãiţi împreunã dau un farmec discret vieţii. Acest secret îl dezvãluie cu mãiestrie Zig Ziglar în volumul de faţã. El vã oferã sfaturi, inspiraţie şi strategii care, urmate pas cu pas, pot face din cãsnicia dumneavoastrã un colţ de paradis. 
Puteţi afla cum sã puneţi punct unei situaţii pentru a o lua de la capãt — bineînţeles, alãturi de partenerul dumneavoastrã de o viaţã; cum puteţi evita (sau îndepãrta) efectele distrugãtoare ale adulterului, ale absenţei mai mult sau mai puţin îndelungate a partenerului din mijlocul familiei sau ale abuzului de orice fel; cum sã vã pãstraţi romantismul şi sã vã bucuraţi de o relaţie sexualã care sã vã aducã împlinire şi care sã permanentizeze iubirea şi prietenia cu partenerul. Oricare ar fi starea actualã a relaţiei dumneavoastrã cu soţul sau soţia, începeţi sau continuaţi sã-i faceţi curte. Este secretul tinereţii fãrã bãtrâneţe a iubirii şi a entuziasmului în cãsnicie.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Courtship After Marriage. Romance Can Last a Liftime
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2001
ISBN: 973-8120-46-2
Greutatea: 0.3000

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

O carte super!
O carte care te captivează din primele rînduri şi plus la asta şi una foarte utilă. O recomand tuturor celor care li se pare că nu au o căsnicie prea fericită să o citească. Îşi vor schimba viziunea, la fel ca mine.
Evaluarea
Parerea lui Maria / (Plasată la data 02.07.2013)