Secretul. Vol. 2. Cartea Recunoştintei

Secretul. Vol. 2. Cartea Recunoştintei
225,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti aduce cu putere in viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei in fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor proprii.

Cartea Secretul a devenit un fenomen international, care a inspirat milioane de oameni sa traiasca o viata extraordinara. Acum, Secretul - Cartea Recunostintei va ofera un instrument incredibil de puternic pentru a trai Secretul si pentru a aduce bucurie si armonie in fiecare domeniu al vietii dumneavoastra. Plina de observatii intuitive si de intelepciune, aceasta frumoasa carte scrisa de Rhonda Byrne ofera un cadru pentru a practica puterea recunostintei in viata de fiecare zi, permitandu-va sa atrageti in viata dumneavoastra orice lucru minunat pe care il doriti.

Secretul continua sa fie cartea fenomen in intreaga lume, un adevarat mega-bestseller international care a inspirat milioane de oameni sa traiasca vieti extraordinare. Acum apare ghidul oficial si autorizat al cartii de succes: The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei, de Rhonda Byrne.

The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteti folosi spre a va transforma viata in fericire deplina. Cand folositi aceasta carte in fiecare zi si scrieti in ea despre toate lucrurile din viata pentru care sunteti recunoscator, veti fi apoi placut surprins de lista interminabila a gandurilor care revin la dumneavoastra si de lucrurile noi demne de recunostinta dumneavoastra. Puteti folosi The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei spre a atrage puternic in viata dumneavoastra lucruri specifice pe care le doriti si spre a fi in deplina abundenta. 

Cartea este plina de afirmatii scrise de Rhonda Byrne menite sa aduceti bucuria si armonia in toate aspectele vietii dumneavoastra. Inspirati fiind de scrierile Rhondei, in fiecare zi veti face o lista a lucrurilor pentru care sunteti acum recunoscatori, urmata de o lista a Intentiilor de Recunostinta continand toate lucrurile dorite in viata dumneavoastra. 

The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei are un design grafic de exceptie si este de o eleganta aparte. Aceasta carte va ajuta cititorii sa-si concentreze energiile si, in mod limpede si eficient, sa foloseasca pe deplin puterea legii atractiei in toate aspectele vietii lor. Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti aduce cu putere in viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei in fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor dumneavoastra.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Adevăr Divin
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8080-05-5
Dimensiuni: 13,2 x 18 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri