Secretele Vaticanului [Copertă moale]

Secretele Vaticanului [Copertă moale]
25,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

De ce tocmai Mussolini a fost cel care a fondat Cetatea Vaticanului? Care au fost, în realitate, „tăcerile“ papei Pius al XII-lea în privinţa nazismului? Cine a vrut să-l asasineze pe Ioan Paul al II-lea? Ce cuprindea al treilea secret de la Fatima? Este Giulgiul din Torino autentic?

Secretele Vaticanului rămân fascinante şi acum, la fel ca în urmă cu 2000 de ani, când Sfântul Petru era crucificat pe locul actualei bazilici care îi poartă numele. Muzeele, finanţele, criptele, conciliile, papii şi cardinalii... totul este încărcat de mister şi de veneraţie în Cetatea Sfântă.

Lunga sa istorie este greu de cuprins într-o singură carte, de aceea lucrarea de faţă se limitează la secolul XX, de la apariţia comunismului până la alegerea ultimului papă. Bernard Lecomte realizează o anchetă uimitoare, desfiinţând tabuuri şi răspunzând la întrebări deseori incomode pentru Biserica Catolică.

Despre Autor

Lecomte, jurnalist celebru în Franţa, este autorul a două biografii despre Ioan Paul al II-lea şi Benedict al XVI-lea. Este specialist în istoria Vaticanului, printre ultimele sale cărţi publicate numărându-se Le Pape qui fit chuter Lénine (2007) şi Pourquoi le pape a mauvaise presse (2009).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-807-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri