Secretele Nopţii

Mai multe poze

Secretele Nopţii
95,00 MDL (23,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Adam Hardesty are o problemă foarte gravă: un jurnal care conține cele mai adânc păzite secrete ale familiei sale a fost furat, iar el este victima unui șantaj care i-ar putea ruina reputația și viitorul. Însă în timpul investigației privind presupusul vinovat, Adam descoperă cadavrul unei femei, celebre pentru calitățile sale de medium. Singurul fir care ar putea duce la dezlegarea misterului este o listă cu ultimii vizitatori ai victimei, iar cel mai probabil suspect este o tânără văduvă pe nume Caroline Fordyce.

Adam nu ezită să o confrunte, fără însă să prevadă că rezultatul întâlnirii va fi total neașteptat – atracția ciudată și total nepotrivită, în opinia lui, pe care o simte față de frumoasa femeie.

Însă nici Caroline nu este ceea ce pare – are propriile secrete și ar face orice să evite un scandal care ar putea să o expună, chiar dacă asta înseamnă să se alăture căutărilor făcute de enigmaticul domn Hardesty în lumea obscură a mediumurilor, șarlatanilor și ucigașilor. Și pe măsură ce misterul se adâncește și pericolul se apropie tot mai mult de ei, Adam și Caroline trebuie să-și păzească nu numai secretele, ci și propria viață...

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărţile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Litera
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-686-599-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri