Secretele Creativităţii

Secretele Creativităţii
137,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

„Secretele creativitatii” dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-va cu mecanismele logice de solutionare a problemelor, pe care le foloseau Einstein, Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii.

Scopul acestei lucrari este acela de a descrie diferite strategii de gandire si de a va arata cum puteti sa le folositi pentru a fi mai creativi pe plan profesional si in viata personala.

Michael Michalko, unul dintre cei mai apreciati experti in domeniul creativitatii, va va arata ca, de obicei, cand aveti de rezolvat o problema cautati o solutie verificata in trecut. Pe de alta parte, va va demonstra ca geniile nu gandesc prin imitatie, altfel spus – reproductiv, ci gandesc in mod productiv. Cand au de rezolvat o problema, verifica in cate moduri o pot privi, cum o pot regandi, cate solutii diferite pot gasi pentru ea. Reusesc, astfel, sa descopere mai multe solutii, unele dintre ele total diferite de cele clasice, obisnuite, altele chiar unice.

Tehnicile de gandire creativa descrise va vor invata secretul ideilor si solutiilor originale de care aveti nevoie in viata de zi cu zi. Fiecare tehnica in parte va va fi aratata, vi se va sugera cum anume trebuie utilizata si vi se va explica de ce are succes, prin inserarea unor anecdote, a unor scurte povestiri, prin explicarea modului in care geniile au folosit tehnica respectiva pentru a ajunge la descoperirile lor originale.

Veti ajunge, astfel, sa priviti altfel lucrurile si sa va schimbati perspectiva asupra lumii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Amaltea
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-16-2010-7
Dimensiuni: 16,5 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri