Secrete și trădări. Vol. I

Secrete și trădări. Vol. I
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

„Draga Anna, am inceput sa scriu aceasta scrisoare de atatea ori, dar ma vad nevoita sa o iau din nou de la capat, nestiind cum sa-ti spun ca...“ Scrisoarea neterminata este singurul indiciu pe care Tara si Emerson il au la dispozitie pentru a intelege motivul sinuciderii prietenei lor, Noelle.

Toate lucrurile pe care le stiau de peste doua decenii despre Noelle – dragostea ei pentru profesia de moasa, pasiunea cu care se dedica diverselor cauze, afectiunea pe care le-o purta prietenilor si familiei – caracterizau o femeie care iubea viata. Si totusi, atatea lucruri ramase invaluite in mister in privinta ei au determinat-o sa aleaga la un moment dat calea tragica si definitiva a mortii...

Odata cu descoperirea scrisorii si a secretului sfasietor pe care Noelle il ascundea, prietenele ei incep sa dezvaluie adevarul despre femeia complexa si practic necunoscuta care le-a influentat atat de mult vietile, prin amalgamul de dragoste si tradare, compasiune si minciuni, sperante si deziluzii care i-au definit existenta tragica.

Despre Autor

Diane Chamberlain - este autoarea a mai mult de douazeci de bestselleruri. Cartile ei au fost distinse cu prestigiosul premiu Rita al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America si traduse in cincisprezece limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-815-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri