Secrete [Film DVD] (1992)

Secrete [Film DVD] (1992)
39,00 MDL (9,75 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Vietile celebritatilor sunt adeseori la fel de tulburatoare si de imprevizibile in spatele camerelor, precum sunt si in lumina reflectoarelor.

Scenariul noii telenovele de succes Manhattan pare mai putin inspirat sau palpitant decat vietile personale ale protagonistilor sai. Producatoarul Max Wexler (Christopher Plummer) pare a fi singurul care nu ascunde un secret intunecat din trecutul sau, dar totul se schimba in viata lui in momentul in care se implica intr-o aventura pasionala cu protagonista serialului, Sabina (Stephanie Beacham).

In timp ce cuplul doreste sa isi pastreze relatia in spatele cortinei, celelalte personaje incearca si ele sa isi invinga fantomele propriului trecut. Fosta regina a telenovelelor Jane Adams este, in realitate, victima unui sot gelos si violent. Poate ea rezista tentatiei de a se arunca in bratele partenerului de scena, Zack Taylor? Bill Warkick, un veritabil sex-simbol al telenovelei, o ancheta a politiei si suspicioasa moarte a sotiei ii creeaza mari probleme.

In ciuda tuturor acestor conflicte, un singur lucru e cert: spectacolul trebuie sa mearga mai departe... dar cu ce riscuri?

Pentru mai multe informații, vezi Descrierea IMDb!

Detaliile Produsului

Titlu Original: Secrets
Actori: Christopher Plummer, Stephanie Beacham
Scenariști: Danielle Steel
Limba: Engleză
Subtitrare: Română
Numărul de CD-uri: 1
Studioul de Film: Universal
Durata: 93 min.
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: