Scutul Secret al Sănătății și Longevității [eBook]

Scutul Secret al Sănătății și Longevității [eBook]

Preț de Listă: 9,99 MDL (2,50 RON)

Preț: 6,89 MDL (1,72 RON)

Economisești: 3,10 MDL (0,78 RON) (31%)

    • 9 persoane au cumpărat acest produs.

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 9,99 MDL (2,50 RON)

Preț: 6,89 MDL (1,72 RON)

Economisești: 3,10 MDL (0,78 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Mișcarea înseamnă viață. Mulți fac mișcare pentru a fi sănătoși, puternici, elastici și rezistenți, pentru a arăta perfect. Dar se mișcă ei oare corect??? Aceasta e o mare întrebare. Răspuns ne poate oferi ”Scutul Secret al Sănătății și Longevității”.

Nu m-am gîndit că voi scrie vreodată o carte de medicină populară. Dar cred că aşa a vrut bunul Dumnezeu. La vîrsta de 33 de ani am fost prins ca in cleşte de o boală grea, din care nu credeam că voi mai avea scăpare.

Şi atunci, în culmea disperării, cînd medicii nu puteau să-mi pună un diagnostic exact, m-a luminat un gînd - să mă adresez Celui de Sus. M-am rugat cam aşa: „Doamne, fă o minune să pot afla care e cauza bolii mele, ca s-o pot trata"

Am repetat lucrul acesta de mai multe ori. Şi credeam cu toată fiinţa că voi fi ajutat.

Se vede că rugăciunea mea a fost auzită, deoarece încetul cu încetul, în creierul meu au început să se mişte idei şi gînduri în această direcţie. La început - contradictorii, dar treptat în „computerul" personal s-a ales o versiune demnă de reţinut. M-am agăţat ca un naufragiat de ultimul pai. Iar acest pai s-a dovedit a fi colacul de salvare aruncat de Dădătorul de Viaţă, amintindu-mi, pur şi simplu, de dictonul binecunoscut „Mişcarea înseamnă viaţă!" -- Autorul

Recenzie

”Conținutul lucrării prezentate de Andrei Postolachi este de actualitate deoarece abordează problemele pedagogice privind educarea unui mod sănătos de viață, a personalității omului. Lucrarea este concepută din două compartimente, unde în primul compartiment autorul aplică stilul prozaic pentru a actualiza problema sănătății omului. Compartimentul doi al lucrării este consacrat esenței activităților motrice umane, unde autorul analizează mișcările motrice naturale și cele analitice.

Materialul prezentat de către autor are o linie pedagogică explicativă orientată spre cititorul de rând, unde prin conținuturi destul de accesibile pot fi obținute efecte de convingere și de conștientizare a fenomenului și valorii mișcării motrice analitice prin dezvoltarea nivelului înalt al sănătății psihofizice al omului.” -- Doctor în pedagogie, profesor universitar, șef catedră Teorie și Metodica culturii fizice,  Panail Sergiu

Despre Autor

Andrei Postolachi este preşedinte al Centrului informaţional cultural de sănătate "Taina tinereţii". Este un mare prieten al copiilor. Din dragostea pentru ei, a scris într-o perioadă de timp relativ scurtă mai multe basme în versuri ,,Pădurea de aramă" ,,Zâna codrului" Zâna din Carpați" si ,,Fata de împărat" şi alte câteva cărţi de umor: ,,Aventurile lui Gigel" ,,Gigel şi elicopterul", ,,Gigel, capra si cireşele" şi culegerea de bancuri ,,Cu gura la urechi".

www.tainatineretii.md

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2013
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Pagini Ediție Print: 50

Pareri