Scrisori de dragoste pentru cei plecați

Scrisori de dragoste pentru cei plecați
205,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 4 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Sunt pur si simplu incantat de aceasta carte. E mai mult decat un debut uluitor: anunta o noua voce literara cu totul originala. – Stephen Chbosky, autorul Jurnalului unui adolescent timid

Totul incepe cu o simpla tema la engleza: 

Scrie o scrisoare unei persoane care nu mai e in viata.

Laurel alege sa-i scrie lui Kurt Cobain fiindca era cantaretul preferat al surorii sale, May. Si a murit tanar, intocmai ca May. 

Curand, Laurel isi face un obicei din a scrie scrisori unor oameni speciali care nu mai sunt – printre care Janis Joplin, Heath Ledger, Amelia Earhart sau Amy Winehouse.

Treptat, scrisorile se transforma in jurnalul emotionant al unei adolescente care incearca sa faca fata vietii de liceu, despartirii dureroase a parintilor ei, primei iubiri si, cel mai apasator, pierderii surorii sale mai mari.

Doar daca va incepe sa o vada pe sora ei asa cum a fost cu adevarat – o fata incantatoare, imprevizibila, dar cu foarte multe probleme – va putea Laurel sa se impace cu sine si sa spuna adevarul despre acea noapte de cosmar care i-a marcat viata pentru totdeauna.

La fel de miraculoasa – si de neinfricata – ca o stea cazatoare. - Lauren Myracle

Felul in care Laurel si prietenii sai infrunta provocarile vietii este impresionant, dar cel mai tare te emotioneaza hotararea lui Laurel de a se ierta pe sine si pe May. - Publishers Weekly

Splendid si induiosator.- Kirkus Reviews

Ava Dellaira a absolvit Iowa Writer’s Workshop, unde a avut o bursa Truman Capote. A crescut in Albuquerque, New Mexico, si si-a luat licenta la Universitatea din Chicago. Crede ca aceasta carte a capatat contur cand si-a cumparat al doilea album din viata ei – In Utero, de la Nirvana – pe care l-a ascultat incontinuu in timp ce scria la jurnalul sau. In prezent, locuieste in Santa Monica, in statul California, si lucreaza in industria filmului. Pregateste un nou roman.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
BRAND: Trei
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-719-627-6
Dimensiuni: 130 x 210 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri